petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Hemma igen

Publicerad 2013-04-12 03:31:01 i Allmänt

Sista dagen spenderades på universal stuidos. Det var riktigt häftigt att se hur de byggt upp som en hel stad där de spelat in filmer. Går inte att beskriva utan måste nog berättas. Vi åkte även 3D berg och dalbanor som var helt sjukt. När vi kom tillbaka gick vi en sista gång på walk of fame och sedan sörjde att det var vår sista dag. Men jag är säker på att jag kommer besöka Los Angeles igen, var verkligen en fin stad. 
 
Flygningen hem gick snabbt och smidigt, den tog bara 15 timmar vilket var otroligt skönt. På arlanda fick vi ett fint välkomnande av Maja och pappa som stod och väntade med två feta godispåsar!! När vi sedan gick till bilen hade de köpt med sig räkmackor till mig och Amanda, nästan så man blev tårögd. Så på vägen hem stannade vi på en parkering och åt mackor, riktigt gott var det. Sedan kom vi hem och träffade mamma och så var familjen återförenade. Kvällen bjöd på film/bildvisning, tacos, godis och många kramar. 
 
Jobbigaste med att komma hem är att ställa tillbaka sig tidmässigt. Nu är klockan tre på natten och jag kan inte sova. Vaknade två inatt och sov sedan på dagen istället, inte så smart kanske. Får se hur lång tid det tar innan man är återställd igen. 
 
På måndag börjar jobbet igen och sedan får man se när man drar ut på äventyr igen! 
 
 
Där de hade byggt upp desperate housewives- husen. 
Där de spelat in grinchen
 
 
Självklart var vi tvungna att leka lite också..
 
 
 
Hej då Los Angeles, vi ses snart igen! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela