petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Kärlek vid första ögonkastet

Publicerad 2013-04-04 05:29:00 i Allmänt

Jag älskar redan Los angeles och är säker på att det inte är sista gången jag är här. Vilken stad säger jag bara. Det är mycket mysigare än vad jag trodde. Idag har vi varit på Hollywood Boulevard där walk of fame ligger. Vi hade bara tänkt shoppa. Men vi tog även en guidad tur för att se vart kändisarna bodde, hollywoodskylten och massa andra roliga saker. Till exempel vilket träd Lindsay Lohan körde in i för några år sedan när hon körde rattfull, var Michael Jackson dog och var massa filmer och serier har spelats in. Jag vet, egentligen är det ganska ovesentlig fakta men man kan inte låta bli att bli lite fascinerad ändå.. 
 
Hur som helst här får ni en liten bildberättelse från vår dag:
 
Vi började dagen med att hälsa på Spindelmannen 
 
 
Sedan hoppade vi som sagt på en buss som tog oss runt Beverly Hills och Hollywood. Turen började i Beverly Hills, någon som känner igen skylten?
 
 
Där fick man se vart en massa kändisar hade hus. De flesta hade dock sådana här grindar. 
 
 
Vilket jag kan förstå. Men man fick i alla fall skympta de flesta husen, men det var svårt att hinna ta bra bilder. En som i alla fall inte hade så mycket skydd var Dr Pihl, här är hans hus: 
 
Vi åkte även förbi The Playboy Mansion. Det var sjukt stort, men man såg knappt in. Här är i alla fall grinden till det. 
 
Vi åkte även förbi Johnny Depps hus. På taket hade han tydligen en pool.. 
 
Ett av de första hilton-hotellen:
 
 
En av världens dyraste bilar: 
 
Sedan fick vi stanna en snabbis vid hollywoodskylten. Vi hann dock inte ta så bra bilder på oss med den i bakgrunden, så det får ni se senare i veckan. Här är i alla fall två bilder på skylten: 
 
 
 
En vädligt lycklig tjej.. 
 
När turen var slut fortsatte vi att shoppa. Efter några timmar när vi var nöjda med dagen gick vi tillbaka och kan ni tänka er vem vi stötte på då? Ingen mindre än Michael Jackson himself. Nej då men på den gatan går det runt en massa personer som är utklädda till kändisar och vissa är ruggigt lika! 
 
Walk of fame!
 
En glad Amanda vid början av Walk of fame.
 
Dagen får fem av fem solar, helt klart! Det som var mindre kul var dock att Amanda lyckades paja toaletten i vårat rum. Så det var bara att packa ihop alla grejor och byta rum.. Nu ska vi snart sova och ladda om för en ny dag imorgon. 
 
Hej så länge!
 

Kommentarer

Postat av: Pappa

Publicerad 2013-04-04 05:55:49

Helt fantastiskt! Vilket jäkla äventyr! Och om jag inte minns fel så är det numera 1-1 vad gäller toaletterna...

Postat av: JP

Publicerad 2013-04-04 17:55:57

Tja brudar JP här!
Fy vad avis man blir ne nu ska vi börja spara för nu ska JP göra LA, ja varför inte hela US!! Säger som han grannen JP ska bli roligt att höra alla historier berättade av er. En sista sak undra hur många WC stolar er far har proppat igen??
Ha det så bra nu brudar.//JP

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela