petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Los Angeles

Publicerad 2013-04-03 08:48:00 i Allmänt

Sådär då har vi klarat av den längsta resan hittills. Jag hade lite småpanik när vi skulle lämna Bangkok för att resan och väntan var så lång. Det löse sig dock i Shanghai då vi fick tag på ett billigt hotell. Eller vi ska väl inte ta åt oss äran utan det var en amerikansk kille som lyckades pruta ner priset till mindre av en fjärdeldel av det ursprungliga. Självklart kunde vi inte tacka nej till att få sova i riktiga sängar och slippa den ständiga oron över att någon ska ta ens väska. Så de första 15 timmarna vi skulle vänta gick snabbt och smididgt.
 
Det var först när vi skulle flyga i 11 timmar som paniken kom på nytt. Hur mycket jag än vred och vände på mig kunde jag inte sova.. Amanda hade ont i magen och var inte direkt pratglad så det gick inte fördriva tid genom att prata. Sedan fungerade såklart inte ljudet på mina hörlurar så jag kunde inte kolla på film. Tur att jag hade fått spotify (tack pappa!) så att jag i alla fall kunde lyssna på musik, annars hade jag nog gått under.. Hur som helst så klarade vi det fast jag inte riktigt vet hur. Kan ni tänka er att jag satt stilla i 11 timmar?!
 
När vi sedan stod i kontrollkön fick valdes vi självklart ut att gå åt sidan och göra "extra kontroll". Som de enda blonda och blåögda bland alla kineser såg väl säkerhetsmannen sina offer. Jag har alltid varit nervös av mig, men det har var nog en av de värre saker jag har varit med om. Inte gjorde det saken bättre av att han tuggade tuggummi sådär kaxigt och ställde dumma frågor. Vi måste i alla fall ha svarat rätt på frågorna eftersom att han släppte in oss! 
 
Från flygplatsen tog vi en shuttle till hotellet. Det var nog då jag riktigt insåg att vi är i Los Angeles, något som jag drömt om hela livet! Idag  eller rättare sagt igår hann vi dock inte upptäcka så mycket mer än ett market och en skobutik. Vi var så  slut efter resan så vi köpte bara mat och Ben and Jerry's och gick sedan och la oss. Vilket resulterade i att jag nu sitter vaken. Frukosten öppnar inte först om 4 timmar så jag får väl försöka sova lite till. 
 
Vi hörs senare! 
Mums..

Kommentarer

Postat av: Jannike

Publicerad 2013-04-03 11:50:14

Det var en lång resa! Förstår hur jobbigt det måste vart att sitta still i 11h speciellt om man heter Ida ;)
Men jag är så stolt över dig/er som gjort denna långa resa! En resa ni kommer minnas hela livet!!

Njut nu av eran sista tid och glöm inte att ta mycket bilder! :D

Vi väntar på er här hemma och hur kallt det än är här så kommer ni få MÅNGA varma kramar när ni kommer hem!!! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela