petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Snabba dagar

Publicerad 2013-04-07 18:16:51 i Allmänt

Dessa dagar kan ha varit de snabbaste någonsin! Vi går från hotellet runt tio och kommer hem runt klockan åtta på kvällen. Dessa tio timmar känns som ungefär fyra timmar.. Blir lite stressad över att det bara är två dagar kvar. Aja nog om det. Dessa dagar har vi varit i Santa Monica, på melrose avenue och robertson boulevard. Vädret har varit över förväntan. Solen skiner och man får värsta sommarkänslorna. Det blir dock kallare på eftermiddagarna men det är nog för att vi är vana med 35 graders sol och annat klimat. Vill inte ens tänka på hur mycket vi kommer att frysa när vi kommer till Sverige.. 
 
Idag ska vi på en marknad som de har här varje söndag. Efter det ska vi hinna med Hollywood boulevard och walk of fame en gång till. Vi tänkte även kolla upp universal studios och kanske åka dit imorgon, skulle vara ett bra avslut tror jag. Nej nu ska jag sätta på mig kläder och promenadskor. Mina stackars fötter mår inte bra av att gå i converse och sandaler tio timmar om dagen.. 
 
Vi hörs! 
 
Santa Monica
 
 
God mat, Amanda har lärt mig äta sushi! 
 
 
Starbucks är ett måste! 
 
Min nya kärlek! 
 
 

Kommentarer

Postat av: Pappa

Publicerad 2013-04-09 05:46:18

Om du har lärt dig äta sushi Ida så måste väl även jag prova... Njut nu av the last evening in LA för den här gången. Vi syns runt ett svensk tid på onsdag :)

Postat av: Armani

Publicerad 2013-04-10 17:32:29

VÄLKOMNA HEM 😄

Postat av: JP

Publicerad 2013-04-10 20:53:15

Tja brudar JP här!
Jaha efter som ni nu inte avsluta bloggen i utlandet så är jag tvungen att göra det. Snabba dagar va det sista som vi fick läsa om och hur ni tyckte att dagarna bara for iväg, jag kan säga som så att det har gått så fort att ni är hemma nu. VÄLKOMNA HEM ;) och vet ni vad som är bäst? Jo vi kommer att träffas på Fredag och då blir det ROSÈ.
Ha det så länge och se till att ni är ut vilade tills då//JP

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela