petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Torsdag i LA

Publicerad 2013-04-05 17:23:19 i Allmänt

Dagen började med att vi gick till en skoaffär som ligger fem minuter från vårat hotell. Där köpte vi converse, en bra start på dagen! 
 
 
Sedan gick vi mot bussen som skulle ta oss till Beverly center. Påvägen gick vi förbi Kat Von D's La Ink. Riktigt coolt att se efter att ha sett serien. Tyvärr hade det inte öppnat då så de ända man såg där inne var en städare. 
 
Efter det gick vi till banken och fick lite bättre koll på vad alla mynt betyder. Sedan åkte vi som sagt till Beverly Center som är ett stort shoppingcenter. Där gick vi runt i flera timmar. 
Sedan var det dags för paus och vad passar inte bättre då än frozen yoghurt? Det är så gott! Man får fylla sin kopp själv med vad man vill och sedan betalar man för hur mycket den väger. 
'
 
Efter det började vår långa promenad tillbaka till hotellet. Påvägen hem hamnade vi dock på ett ställe som heter The Grove där det var som en liten markand och en massa affärer. Riktigt fint var det. Tog dock inga bilder där. Men vi ska nog tillbaka dit och äta på en restaurang så då ska jag ta bilder därifrån med. 
 
Så såg vår tredje dag ut här. Får lite panik för att tiden går så fort! Vi är helt slut när vi kommer tillbaka till hotellet på kvällarna. Dock så vaknar vi alltid efter tre-fyra timmar och är vaken en timme innan vi kan sova i två timmar till. Efter det är det dags för frukost. Bagels, våfflor, toast och världens godaste kaffe. ( Kanske en överdrivt men efter att ha druckit pulverkaffe i två månader så smakar vanligt kaffe gudomligt.) 
 
Idag är det fredag och då ska vi till Sankt Monica. Vi ska nog även kolla upp om vi ska ta oss till Universal Studios någon dag, det skulle vara riktigt kul. 
 
Hoppas ni har en bra fredag! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela