petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Fredag

Publicerad 2013-08-16 15:14:59 i Allmänt

Då har man överlevt ännu en arbetsvecka.. Men om jag ska vara ärlig så ville jag inte ens gå hem när klockan var två. Det är hemskt men jag tycker faktiskt att det är kul att jobba nu. Det är nog för att det är nytt. Nu är det abslout inte så att jag vantrivs på parken, däremot börjar de bli lite tröttsamt eftersom att det ändå är tredje året... Hur som helst så kommer jag förmodligen jobba på h&m-lagret på måndag också..
 
Annars så ska jag snart iväg och träna dubbelpass. Både attack och grit, får se hur det går. Sedan blir det fixa med mat och tårta inför morgondagen. Kan inte förstå att jag bli tjugo år på söndag, helt galet.. 
 
Sara smsade idag att nollningsschemat har kommit ut. Blev lite småttnervös då det verkligen känns på riktigt nu. Men vi skulle förhoppningsvis ses nästa vecka och prata lite om allt så känns det nog bättre.  Hoppas verkligen att det är några människor man klickar med, skulle vara riktigt kul att träffa nya kompisar. 
 
Nej nu ska jag äta upp min dinkelgröt och bege mig till träningen! 
 
En charmig bild från när jag var ute och sprang förra veckan i värmen. Vad hände med värmen förresten, är sommaren slut nu?! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela