petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Helgen

Publicerad 2013-08-25 22:34:15 i Allmänt

I fredags blev det bara jobb till 14:00, vilket var otroligt skönt. Efter det tog jag en löprunda och sedan blev det en aw med Linda och Jossan. Älskade Jossan flyttade till Falun i lördags så det var sista gången på ett bra tag man såg henne. Sorligt såklart, men det var en trevlig aw. Den var dock nykter då alla tre skulle upp tidigt och jag tog dessutom bilen in till stan. Hur som helst så hoppas jag att allt går vägen för Jossan. Jag har lovat att hälsa på första lediga helg som vi har samtidigt! <3
 
I lördags blev det Stockholm för hela slanten. Amanda och jag tog nio-tåget och var framme strax efter tio. Jag hade en väldigt lyckad shoppingdag. Jag slog till på min efterlängtade Lexingtonjacka, några tusenlappar fattigare men så mycket lyckligare! Även om det låter fel så kan även materiella saker få en väldigt väldigt glad.. Ett par vagabond- skor som jag kollat på ett tag fick också följa med hem när jag ändå hade shoppingglöden uppe. Sedan blev det en skjorta och en t-shirt. Det enda tråkiga var att de inte hade den plånboken jag önskat mig av Amanda i födelsedagspresent. Jag hade önskat mig en svart med silverplatta men Amanda hade fått hem med guldplatta.. Men men, det kan inte flyta på med allt.
 
Väl tillbaka i Eskilstuna mötte vi upp resterande familjemedlemmar och åt en utsökt middag på Ming. Vi skålade för farfar och njöt av den goda maten. Sedan var det bara att åka hem och sova för min del då jag skulle upp tidigt idag. Jag var tvungen att åka förbi parken en sväng innan h&m. När jag slutade var det dags för helgens andra löprunda samt filmkväll med massa godis, riktigt gott och välförtjänt. Jag har jobbat 66 timmar den här veckan så just nu ligger jag helt utslagen i min säng. Fast jag är ledig imorgon så det gör inte så mycket. Jag har faktiskt inte varit ledig en måndag sedan vi kom hem så jag ska njuta extra mycket. Dock så har jag en del att fixa med, men det löser sig!
 
Vi saknar dig farfar! <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela