petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Livets stora gåta

Publicerad 2013-08-23 06:11:36 i Allmänt

Idag är det redan fredag alltså.. Veckan har gått i ett eftersom att jag inte har gjort annat än att jobba. Eller jag hann förbi sista timmen på galamiddagen på parken igår efter 13 timmars jobb. Men jag är abslout inte bitter, trivs som sagt på jobbet. Dessutom kommer det kännas bra när lönen kommer. Till exempel så känns det jäkligt bra idag när lönen rullar in på kontot, ibland är det bra att ha jobbat mycket. 
 
Däremot under dessa dagar när jag bara har gått upp, åkt till jobbet, kommit hem och gått och lagt mig, så har jag kommit underfund med livets stora gåta. Den måste vara att hitta en balans mellan allting. Hur hinner man med? Ett dygn har 24 timmar och jag anser att det är för lite. Det är omöjligt att göra allt man vill. Man ska hinna med att jobba, träna och umgås med vänner och familj. Man måste alltid prioritera bort någonting, men vad? Enligt mig så går jobb /plugg alltid först (även om det i mitt huvud är träningen som gör det), sedan kommer faktiskt träning och efter det umgänge. Utöver det ska man hinna med egentid, kolla på tv eller läsa kanske? Som om det inte vore nog ska man hinna städa, tvätta och laga mat. Nu bor jag hemma så jag behöver inte riktigt tänka på det sist nämnda, men hur gör man den dagen man flyttar hemifrån? Städning är det som inte alls proiriteras på min lista och därav ser mitt rum oftast ut som ett bombnedslag...
 
Min önskan skulle vara att man kunde förlytta tiden. Ungefär som nu när jag hade tjugo minuter över innan jobbet så hade jag kunnat flytta dem till en tid på dygnet då jag verkligen behöver dem. Tyvärr går inte det, men man kan ju alltid önska. Hur som helst vet inte vart jag ville komma med det här förutom att jag inte har haft någon sorts balans i mitt liv den här veckan. Om man skulle se det som en vågskål hade den definitivt lutat rakt ner på ena sidan. Men idag ska jag på aw så då kanske den jämnas ut lite, imorgon ska jag till sthlm vilket får den att närma sig mitten lite till. På kvällen ska vi enligt tradition gå ut och äta då älskade farfar skulle ha fyllt år, familjetid innebär att vågskålen tar yttligare ett kliv till mitten. Så det är bara träningen som fattas för att jag ska ha nått jämnvikt på lördag..
 
Allt i allt den som kommer fram till hur man finner denna balans borde få nobelpriset, punkt! 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-09-16 13:44:47

ÄGGA BRA!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela