petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde

Publicerad 2013-12-06 06:00:00 i Allmänt

Det känns som att jag alltid börjar mina inlägg med tiden går så fort. Men den har veckan har nog tagit priset. Var det inte måndag nyss liksom? Ska dock inte klaga jag älskar ju fredagar.
 
Igår jobbade jag för första gången på länge, jag har ju haft VFU. Det var faktiskt kul att göra något annat än att plugga. Återigen blev jag påmind om att det sällan går att hinna med precis allt man vill på en dag. Nu fick jag jobba och då fick träningen stå åt sidan. När jag kom hem var jag nämligen tvungen att plugga, vilket jag också gjorde i tre timmar. Mamma bakade lussebullar med mandelmassa vilket nog gjorde att jag orkade den sista timmen. Måste bara intala mig själv att jag inte kommer att kunna träna lika mycket som jag vill om jag ska hinna med allt plugg och dessutom hinna jobba ibland. Ibland kan jag nästan skratta åt mig själv jag är ju liksom ingen elitidrottare, snarare en amatör. Men det  är verkligen där jag får min energi och känner att jag lever. Kanske finns det andra saker som kan få mig att känna mig lika levande som träning. Fast det är enormt svårt att kliva ut sin "bekvämzon".. Hur som helst så vet jag inte vart jag vill komma mer än att ett av mina nyårlöften att kliva ur min "bekvämzon", inte bara med träningen utan med det mesta i livet...
 
Idag är det seminarium. Jag vakande klockan 04:00 och kunde inte somna om. Inte förvånad, sömn och Ida är ingen bra kombination. Idag gjorde det dock inget då jag är tvingad att ta tåget på grund av stormen Sven. Tåget går klockan sju! Efter det ska jag hem och plugga sedan kan det bli attack  ikväll. Om det inte är så att pappa vill bli hämtad från bussen ( han har varit på julbords-kryssning med jobbet) då får jag faktiskt skippa träningen och hämta han. Nej nu ska jag föna håret och packa väskan. Håller tummarna för att inte tågen håller på och krånglar bara!
 
Bästa pappa!<3
 
Fredagsskjorta och livets räddning, kaffe.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela