petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Du har någon ny att somna bredvid, det är inte lätt att vara så ung.

Publicerad 2013-12-19 22:37:25 i Allmänt

Känner mig inte lika klok som jag borde göra efter dagens fokus på plugg. Historia och årtal hit och dit är verkligen inte min grej. Men samvetet känns dock lite bra för att jag faktiskt prioriterade skolan före jobb. Det är ju trots allt skolan som ska gå i första hand.. Dessutom fick jag börja dagen med en promenad och en pod, bästa starten!

Imorgon håller jag alla tummar jag kan för att det ska gå min väg. Det skulle vara så jäkla underbart!

På kvällen ska jag och Sofia se Håkan. Det ska bli riktigt skoj med konsert. Jag tar dock bilen så det får bli en nykter kväll. Men lika kul för det såklart. Även om någon öl hör till när man går på konsert. Fast det finns nog alkoholfria varianter.

Det fick bli en löprunda med hantelstyrka idag med. Orken att ta sig ner på stan fanns liksom inte. Fast löpning är ju livets bästa drog. Dock så fick jag inte känna mig "hög" på livet så länge. En julklapp jag beställt från Nelly i sista minuten kom idag. Problemet var bara att någon har sprättat upp paketet och tagit innehållet. Kvar lämnade de en reklamtidning. Tror ni det funkar lika bra att slå in tidningen? Nej då. Jag har mejlat och de skulle skicka ut en ny vara. Frågan är bara om det hinner komma fram...

Ser för övrigt fram emot helgen, ska nog träffa många saknade vänner! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela