petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

För du var solskenet och jag var ensam

Publicerad 2013-12-02 20:57:32 i Allmänt

Då var det redan december och bara 22 dagar kvar till julafton. Vad hände med tiden, var inte jag i Australien nyss, började jag inte skolan nyss, var det inte nyår nyss? Tydligen inte. Det har hänt en hel del detta år. Året började inte på bästa sätt men det har bara blivit bättre vilket jag tror att det är på väg att fortsätta bli!
 
I fredags var det examination som min studiegrupp klarade, så skönt. Efter det firade vi med kinamat. Riktigt trevligt var det. I fyra timmar satt vi och hade djupa diskussioner, sånt kan behövas ibland. Det blev som sagt ingen utgång så i lördags följde jag med till mormor. Det var någon kombinerat födelsedag/morsdags-firande. Som vanligt när man kommer dit kan man inte hålla fingrarna borta från skålarna med en massa gott i.. Fast det var jag värd tyckte jag!
 
Första advent började med att jag och pappa tog en promenad. Efter det dukade vi upp för långfrukost, finns det något bättre på helgerna? Sedan blev det lite plugg och träning. Testade ett nytt pass som var riktigt kul och som dessutom resulterade i träningsvärk. Jag har i princip kört samma träningsschema nu i flera veckor eftersom jag har haft VFU. Därför tänkte jag chocka kroppen och köra lite annat den här veckan, hoppas på lite mer träningsvärk!
 
Idag har nog varit en av de sämre måndagarna på länge. Orkar inte gå in på det mer än att jag tog ut det på träningen och imorgon är det nya tag! Då blir det träning, tandläkare och plugg! Idag beställde jag även nya träningsskor, hoppas dem är så sköna som de sägs!
 
Börjar för övrigt bli nervös inför nästa veckas tenta. Men jag ska fasiken klara den! Får leta fram den här känslan..
Jag och bästa Mini! <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela