petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Gott nytt år!

Publicerad 2013-12-31 10:02:43 i Allmänt

Vet inte när jag skrev sist men tror inte att jag har gjort det sedan jag hade mitt sista seminarium i skolan. Så jag tänkte bara göra en liten lista på vad som hänt sedan sist så jag inte tror att det var ett glapp i mitt liv mellan dessa veckor. Det är faktiskt himla kul att gå tillbaka och läsa. Häromdagen när jag inte kunde sova läste jag igenom vår resa igen. Det slutade nästan med tårar. Är det verkligen vi som har gjort och varit på alla dessa ställen? Det kändes så overkligt på något konstigt sätt...
 
Sedan sist har jag...
 
 varit på Håkan med Sofia, mycket trevlig kväll som fick sätta punkt på en fin höst. Så glad att jag träffat Sofia och självklart var Håkan grym han med!
 
 fixat boende i Örebro!!!!!! Ett fint radhus, mittemellan universitetet och stan. 500 meter till friskis och svettis. Magkänslan säger att det är så rätt. På lördag går flyttlasset. Nytt år, ny stad och en himla massa nya möjligheter!
 
firat jul, Jag var inte mitt bästa jag. Något jag måste jobba med nästa år. Men jag gillar inte ångest och jag gillar verkligen inte när jag inte kan kontrollera den. Som en svart vägg som sätter sig framför mitt ansikte och hur hårt jag än slår så ramlar den inte bort så att jag kan bli mitt vanliga jag igen. Hur som helst så var det en mysig kväll, med för mycket mat, en massa snack och hockeyspelstunnering. Jag fick dessutom alldeles för mycket fina julklappar , trodde man fick mindre och mindre ju äldre man blev. Det verkar dock vara tvärtom i denna familj!
 
jobbat en massa, så glad att jag fått jobba så mycket detta juluppehåll från skolan. Skippade att gå ut på juldagen så att jag istället kunde jobba på annandagen, så värt med dubbelt betalt!
 
varit snurrigare än vanligt, mycket pågår i mitt huvud med flytt och hela den biten. Det har resulterat i en snurrigare Ida än vanligt. I söndags tog jag med mig båda bilnycklarna till jobbet. Tur att vi hade en extra så att mamma sedan kom iväg till jobbet. Samma kväll fick jag pappas kort för att handla och självklart låg det kvar i min ficka när jag kom till jobbet dagen efter. Efter det åkte jag hem till Amanda och laddade för tre gritpass. När jag kom hem helt slut och ska ta upp nyckeln för att öppna huset så känns nyckelknippan tyngre än vanligt. Varför det kan man fråga sig? Jo för att Amandas nycklar såklart hade följt med på min nyckelknippa...
 
kört mitt "sista" pass på gympozz, efter mina tre sista pass igår kom det nästan tårar när jag satt i bilen på väg hem. Det kändes ungefär som att jag gjorde slut med en del av mig själv.  Det som kommer saknas mest med flytten är utan tvekan dessa oslagbara pass... Men det positiva är att det är nya stad, nytt år och tusen nya träningsmöjligheter. Kanske kan det vara nyttigt med något nytt?
 
Nu väntar en hel del fix innan jag sätter mig på tåget mot min nya hemstad. Klart det nya året ska firas in där!
 
Amanda och jag efter en löprunda på julafton.
Ser tillbaka på detta år med glädje men ser fram emot nästa år med ännu större glädje..
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela