petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Onsdag

Publicerad 2013-12-18 21:22:01 i Allmänt

Idag ringde klockan vid 07:00. Väntade på det skulle ringa från jobbet. Däremot blev det inget samtal så jag gick upp vid 09:00. Precis när jag fixat med min kvarg och tagit första klunken kaffe så ringde det och då var det bara att strunta i plugg och frukost för att åka och jobba. Dagen gick dock fort och det bjöds dessutom på jullunch. Efterättsbordet hade både engelsk konfekt och fudge. ( Mina två godisfavoriter) När jag kom hem blev det plugg och en löprunda med styrka.

Imorgon hade jag tänkt jobba men tyvärr måste jag låta skolan gå före. ( intalar mig själv att pengar inte är allt) Om man bara kunde klona sig ibland..

Nu ligger jag och väntar på att paradise hotell ska börja. Mamma och Maja bakar julgodis så jag har ätit alla rester från det. Godis smakar nästan alltid bäst på en vardag när det känns lite förbjudet, haha.

Just det jag beställde en kappa från zara förra veckan. Så nöjd är jag med den! Något dyr kanske men var längesen jag köpte en vinterjacka. Dessutom är det första gången jag har hittat en varm jacka man känner sig fin i och inte en som får en att se uppstoppad ut..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela