petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Elefantsafari och dålig dag...

Publicerad 2013-03-11 12:27:15 i Allmänt

 
Idag ringde alarmet vid klockan åtta. Både Amanda och jag var helt döda och låg kvar till halv nio. Bussen skulle komma och hämta oss halv tio så det var ingen jättepanik. Men redan kvart över nio ringde de från receptionen och sa att bussen stod och väntade på oss. Så det var bara att springa ner..
 
Det var ett äventyr bara att åka bilen dit. Det var som en stor tuk-tuk, det vill säga man satt inte fast utan satt som på ett flak. Att han som körde körde som en dåre blandat med dåliga vägar gjorde inte saken bättre... Men vi kom i alla fall fram hela och rena. På plats fick vi en guide som tog oss till elefanterna. Enorma djur det där måste jag säga. Själva ridningen var väl inte så speciell i sig, ganska läskig faktiskt då det var långt ner och guppade väldigt mycket. Det var dock en mysig miljö elefanten traskade runt i. Efter det fick vi se en show med bebiselefanter. Ganska sjukt hur de kan lyckas få djur till så konstiga saker. Antar dock att det inte är så snälla metoder de har använt sig av. Trots det så var det i alla fall roande att se dem kasta pil, sparka boll och till och med stå på Amanda!
 
Efter showen fick vi lite frukt och sedan fick vi åka tillbaka i en vanlig minibuss. Det var när vi satte oss i bussen tillbaka som min skitdag började. Amanda satte sig på mina solbrillor så att bågarna är helt böjda, 1000 kr rakt i sjön...... Sedan fick jag sådan huvudvärk och var så ledsen/arg så att jag snubblade när vi skulle in på hotellet. Inte blev det bättre av att alla irriterande fransmänn som bor här stod i receptionen just då.. När jag sedan la mig vid poolen så började det klia på halsen och när jag kollade i spegeln insåg jag att jag har fått soleksem.. Så det var bara att traksa upp på hotellrummet, ta en dusch och lägga sig i sängen för att kolla på gossip girl. Inte ens en varmkorv från 7eleven hjälpte så jag får hoppas att min irritation har gått över till imorgon...
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Pappa

Publicerad 2013-03-11 19:38:48

Ser ut som ni haft en riktigt trevlig dag ändå Ida. Surt med brillorna men det är sånt som händer.. De går ju att ersätta. Inte förvånad att det är just Amanda som lägger sig under elefanten. Hon har alltid velat prova på allt tokigt! På vilket sätt är fransmännen irriterande Ida? Förutom att man inte förstår vad de säger och att de stinker lök och grodlår :)Hur pass illa är det med soleksemet? Är du säker på att det är eksem så att det inte bara är vanliga "nu är Ida arg-utslag"? :)

Postat av: Amanda

Publicerad 2013-03-12 03:30:32

Solglasögonen var INTE med flit alls, men förstår om du är arg ! Dom är inte av så jag tror faktiskt dom går att fixa på en glasögon butik... Man måste ha en liten skruvmejsel

Postat av: Ida

Publicerad 2013-03-12 16:52:56

De är irriterande för att de är fransmänn som tror de är snygg och verkar försöka få vår uppmärksamhet hela tiden..

Ja brillorna går nog att ersätta, men hemma då de nog kan lagas där. Tråkigt att vara utan resten av resan...

Ja det är soleksem, fick likadant i egypten, så imorgon blir det skugga hela dagen!

Postat av: Jussi

Publicerad 2013-03-12 21:05:16

Fransmän, tvi!!!
trodde ni var i paradiset😊

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela