petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Förlåt

Publicerad 2013-03-09 15:25:58 i Allmänt

 
Ja det är inte lätt att vara bloggare ska ni veta.  Vi har inte gjort något speciellt de senaste dagarna och därför så känns det som att det inte är så kul för er att läsa. Men nu ska ni i alla fall få en liten uppdatering på vad vi har gjort sedan vår lill-lördag.
 
Vi har hunnit med att gå på marknaden nere vid stranden. Där gjorde vi ett och annat fynd både tills oss själva  och till några av er där hemma. Det är nästan roligare att köpa presenter än att köpa till sig själv faktiskt. När vi var på marknaden passade vi på att äta bannanpannkaka, det var nog bland det godaste jag har ätit. Nästa gång ska jag prova med mitt älskade peanutbutter, det är nog en riktig hit! Vi drack även kokosmjölk direkt ifrån en kokosnöt. Det var gott, men hade en väldigt speciell smak.
 
Sedan har vi legat vid stranden och vid poolen. Det har varit väldigt varmt de senaste dagarna. Man orkar i princip bara ta sig till stranden eller poolen. Så promenader eller löpturer är det inte tal om, vilket är lite tråkigt. Men det är faktiskt skönt att för första gången i sitt liv inte göra någonting. Inget plugg och inget jobb, inga måsten alls egentligen! Även om det ska bli skönt att komma hem och få rutiner så har det varit skönt att bara släppa allting och få njuta av tillvaron.
 
Idag var det tänkt att vi skulle åka till phuket town. Men Amanda är inte helt kry så vi får vänta med det. Istället gick vi och köpte massa frukt som vi åt medan vi kollade på Johan Falk. Vi köpte även med mat upp på rummet. Jag beställde en omelett och okej att vi är i Thailand men man förväntar sig kanske inte en massa ris till omeletten, haha!
 
På måndag har vi bokat in elefantridning. Så tidigt på morgonen kommer en minibuss och hämtar upp oss, det ska bli spännande!
 
Hej så länge!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Jussi

Publicerad 2013-03-10 20:59:02

Passa på och njut tjejer, snart är ni hemma i ett kyligt sverige igen 😊

Ser fram emot bilder från elefantturen.

Postat av: Pappa

Publicerad 2013-03-11 06:02:38

Låter som en härlig tillvaro. Inga måsten. Perfekt. Elefantridningen blir nog en höjdare. Fortsätt uppdatera bloggen Ida även om ni inte "gör någonting". Kul att läsa för oss här i smällkalla Norden! Kramar från farsan.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela