petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Framme

Publicerad 2013-03-03 16:17:00 i

Flygresan gick väldigt bra. Första flygningen hann vi somna innan planet ens hade hunnit lyfta och sedan var vi i princip framme. Andra flygningen var något längre och segare. Men då vi hade tre platser att dela på så gick det bra då jag kunde ligga ner och sova. Istället för att sitta och få nackspärr...

Väl framme i Thailand så gick det också smidigt och snabbt. Vi tog taxi till hotellet för ca 40 svenska kronor och det tog nästan en timme! ( nästan så man skäms) Tanken var att vi skulle leta boende när vi kom fram. Men 30 minuter innan vi skulle gå på planet bokade vi i princip första bästa billiga hotell för att slippa gå runt trötta och griniga för att leta reda på ett hotell. Det visade sig att vi gjorde alldeles rätt. Vi betalar mindre än 100 kronor natten och då är det ett stort och fräscht hotellrum med eget badrum! Känns underbart efter att ha levt på hostels i en månad.

Vi var väldigt trötta och hungriga när vi kom. Så efter att ha skypat med JP och Armani gick vi till ett ställe över gatan och köpte mat. Kyckling med cashewnötter för ca 20 kr. Det var gudomligt gott!!! Sedan lyxade vi till det med nötter och cola-light som också var läskigt billigt. Nu ligger Amanda och sover bredvid mig och jag ska nog göra detsamma. Imorgon ska vi utforska stället och sedan får vi se om vi ligger här vid poolen eller tar oss till stranden.

Hoppas ni inte har allt för hemsk söndagsångest där hemma. Det har i alla fall inte vi! 😉

Kommentarer

Postat av: Pappa

Publicerad 2013-03-03 20:21:18

Skönt att ni är framme och skönt att vi hann skajpa innan ni somnade båda två. Verkar som ni kan leva rena rama lyxlivet i Thailand för en billig peng. Härligt! Hälsa Amanda att hon får lov och ta ett beslut vad gäller soffan. Annars får hon nöta sin stjärt på parkettgolvet när hon kommer hem!

Postat av: Amanda

Publicerad 2013-03-04 04:22:59

Pappa, jag har faktiskt tagit ett beslut och skrivit det till dig :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela