petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Helgen!

Publicerad 2013-03-25 17:18:00 i

Hej på er!

I lördags drack vi sangria, öl och cider på hotellet. Efter det kände vi för att gå iväg och ta några drinkar. Vi satte oss på ett ställe där de hade lite för billiga drinkar för att man bara skulle kunna ta en. Det slutade med tre stycken och så fick vi en gratis drink och en shot. Drinken kunde vi dock inte dricka upp utan var tvungna att röra på oss.

Vi gick till grabbarna grus. Det var faktiskt över förväntan. Träffade en del trevliga människor och de spelade bra musik. Kan ni tänka er att pensionärerna ramlade in på hotellet 04:30 ungefär, haha! Dagen efter var dock inte lika kul. Att vara bakis och byta hotell är ingen bra kombination. Men personalen här verkade glada att vi är tillbaka och det är vi med. Aldrig mer ska vi bo på ett ryskt hotell!!

Den här veckan ska vi ta vara på sista solen. I Bangkok lär det nog mest bli shopping och samma sak gäller nog i LA. Vi ska försöka hinna med att åka till Karon en gång till också.

Nu ligger vi i varsin säng och har ont i våra magar. Vi skulle vara skapligt nyttiga den här veckan, men det sket sig redan första dagen. Men men nu är det inte långt kvar så vi får väl skylla på att vi njuter fullt ut av sista tiden. Vad gör lite extra hull här och där egentligen? ;) Nej nu ska jag försöka sova. Lite tråkigt att ha varsin säng så man inte kan retas med Amanda när man vaknar. Men det går ju alltid att hoppa över till hennes säng i och för sig. Då blir hon nog glad! 😊

Vi hörs imorgon!

Kommentarer

Postat av: Pappa

Publicerad 2013-03-25 19:49:42

En fråga: vilka är grabbarna grus? Blir lite orolig... Fortsätt att retas med Amanda :) Du brås på din jobbiga morbror Jari verkar det som :) Nu är det bara 16 dagar kvar till de största kramarna i mannaminne!!!!!

Postat av: Jussi

Publicerad 2013-03-25 22:28:42

Verkar ha varit en trevlig fredag, och då får man nog stå ut med lite huvud- och magvärk.

Ryskt hotell? Lät inget vidare. Serverade dem kålsoppa till frukost, lunch och middag? 😊

Se till att ta vara på tiden som är kvar, ni är snart hemma igen. Då kommer ni verkligen märka hur snabbt ca. 3 månader har gått.
Mamma och pappa tycker givetvis att dessa 3 mån. har varit oändliga.

Ha det Bra. Hörs snart igen!

Postat av: JP

Publicerad 2013-03-26 20:41:56

Tja brudar JP här!
Ha ha nu är pappa riktigt orolig för grabbarna grus. 👹Ska berätta för honom på påskafton om vilka dom är. Dom brukar vara bra på rose' eller är det andra saker dom är duktiga på? Kom på en sak inför färden mot LA det blir sommar tid nu till helgen så kom ihåg att ändra klockorna.
Ha det bra så ses vi kanske till helgen. /JP

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela