petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Långpromenad

Publicerad 2013-03-13 12:35:11 i Allmänt

Idag tog vi en redig brunch. Korvsalld, blandtallrik, stekta ägg, kokta ägg, nybakat bröd och kaffe. Det satt riktigt fint i magen. Efter det fixade vi med ESTA som man behöver för att komma in i USA. Och kan ni tänka er vi blev godkända båda två! ;)
 
Vi kände inte för att ligga på stranden idag då det som sagt blev lite mycket sol igår. Därför tog vi en riktigt lång och skön promenad.Vi var borta på bungla road och gick in i ett stort shoppingcenter. Att det var lite molnigt gjorde det extra skönt. När vi kom tillbaka hade det dock hunnit spricka upp men då var klockan så pass mycket så att det inte var den där stekande solen som är mellan klockan 12-15 ungefär.
 
Nu på kvällen var det tänkt att vi skulle gå till vår kära mangolian och köpa mango till kvällssnack. Men vi fastnade i en stor matbutik. Vi gick och kommenterade om hur billigt allt var och att det dessutom var så stora förpackningar av allt. När vi gick fram till kassan och skulle betala frågade kassörskan mig något som jag inte förstod och så sa hon bara okej och knappade in allt. Efter förstod vi dock att det var en stor grossistbutik vi hade gått in i, alltså den var bara till för företag och inte för små turister som bara skulle ha gurka, nötter och yougurt. Men vi är glada att vi fick så mycket för så liten peng i alla fall.
 
Nu ska vi bädda ner oss och äta gott samt kolla på Johan Falk. Imorgon ska det vara sol igen då blir det nog stranden, saknar den faktiskt efter att inte ha varit där på hela dagen.

Kommentarer

Postat av: JP

Publicerad 2013-03-13 18:58:11

Tja brudar nu är det jag igen JP.
Skönt att läsa att allt är okej igen. Solen är härligt varm och väldigt farlig. Man ska nog dricka mycket mer och kanske få i sig en och annan resorb också, sen kan man nog unna sig lite rose'😜Men som sagt se till att drick så att ni orkar med att se paradiset. Blir annars så lite att rapportera på bloggen. Va så 💪så ses och hörs vi. / JP

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela