petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Lill-lördag

Publicerad 2013-03-06 14:48:14 i Allmänt

Idag är det onsdag vilket betyder lill-lördag, vilket ledde till att vi tyckte att vi var värda lite extra lyx dagen till ära. Vi började dagen med en riktig brakfrukost. Efter det tog vi en tuk-tuk till stranden. Det visade sig dock inte vara så långt som vi trodde så nästa gång kan vi gå, vilket vi gjorde när vi skulle hem.
 
Patong beach var som vi hört från många håll en riktig turiststrand. Den går inte riktigt att jämföra med de fina stränderna i Perth. Men jag tycker ändå det har sin charm när det är en turiststrand. Hur som helst så var det skönt att få bada i havet och inte i en liten pool. När vi hade fått nog av solen gick vi upp och tog en is-kaffe och kollade in vad vi ska handla imorgon då vi ska till marknaden som ligger där. Man får hoppas att vi är lika bra på att pruta som vi har hört att vår kära farfar var så att vi inte blir ruinerade!
 
När vi kom tillbaka till hotellet tog vi en tupplur. Sedan gick vi iväg och tog varsinn predikyr. När vi ändå var där passade vi även på att ta en timmes massage. Amanda hade sett fram emot den där massagen ända sedan vi bokade flyget hit till Thailand. Dessvärre fick hon den "klena" massören och blev lite besviken. Jag däremot fick en som tog i för kung och fosterland så det kändes riktigt skönt efteråt.
 
Ja ni, mycket mer än så har vi inte hunnit med idag. Det är tur att vi ska vara här i 30 dagar så att vi hinner med allt vi vill göra. Vi börjar få lite småångest över att vi snart är hemma igen. Men samtidigt njuter vi av den tiden vi har kvar.  
 
Vi hörs imorgon!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-03-06 19:38:32

Oooh, massage! Var den billig? ;)
Och känner igen stranden och en sådan båt fanns även när jag var där ^^ :D

Postat av: Jannike

Publicerad 2013-03-06 19:39:25

Det var jag som skrev förra inlägget :D hihi

Postat av: Pappa

Publicerad 2013-03-09 07:17:59

Nehej du lilla MysIda, dags att göra en uppdatering på bloggen. Nu har jag läst samma text och tittat på samma bilder i flera dagar :)

Postat av: Armani

Publicerad 2013-03-09 12:31:37

Håller med er far dags och uppdatera det kan väl inte vara Lill lördag fortfarande 😄

Postat av: JP

Publicerad 2013-03-09 15:34:05

Tja brudar JP här!
Jag håller med han som kallar sig för pappa uppdatera sidan. Ser på bilderna och drömmer mig tillbaka. I kväll ska vi över till OS det ska vist vara knytis där. Får hoppas att OS har egen mat med sig. Har tagit reda på en ö som ni ska besöka. Den heter Ko Chang ( elefantön) och ligger nedanför Bangkok. Det ska vara en fantastisk ö.
Ha det bra så kanske vi hörs och syns på skape i morgon. /JP

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela