petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Lördag

Publicerad 2013-03-16 09:46:00 i Allmänt

Hej på er!
 
Ja som ni vet kom vi inte ut igår heller. Skratta ni, det bjuder vi på! ;) Alkohol verkar inte vara något för oss längre. Mår inte den ena illa så gör den andra det. Hädanefter lägger vi nog pengar och "onyttigheten" på god mat istället. Tur i alla fall att vi kan skratta åt det, för tro mig det har vi gjort... 
 
Det blev inte många timmars sömn inatt av olika anledningar så jag har varit riktigt seg idag. Kom precis upp på rummet igen. Tänkte ta en dusch och sedan gå iväg och köpa lite frukt och hoppas på att piggna till lite. Sedan ska vi packa ihop våra grejor inför flytten imorgon. 
 
Och till er som frågar om vi inte tröttnar på att ta det lugnt på dagarna som om det vore synd om oss kan vara lugna. Det är inte synd om oss. Med tanke på att pappa berättade att det var den kallaste vintern på många år så är det faktiskt snarare er det är synd om. Det har varit riktigt skönt att slippa kylan, även om det ser ut som att vi kommer få känna av den ändå när vi kommer hem, då kan ni få tycka synd om oss! ;) 
 
Nästa vecka ska vi till phuket zoo och cashew nut factory. Som den nötälskaren jag är ser jag verkligen fram emot att besöka cashew nut factory. Phuket zoo lockar inte lika mycket då jag ser så många djur när jag jobbar på parken. Men det ryktas att man ska få klappa tigrar och lite sådant skoj så det blir nog bra det med. 
 
Hoppas ni har en fin lördag och äter mycket godis! :D 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Jussi

Publicerad 2013-03-16 10:20:21

Ni ser verkligen pigga och fräscha ut, trots 2 månaders backpackerliv.
Visst är det mer synd om oss som hoppats att våren skulle göra intåg efter vasaloppet.
Nåja, ni är som sagt hemma snart och får förmodligen känna av den svenska våren från sin sämsta sida.

Postat av: Pappa

Publicerad 2013-03-16 10:51:09

De som tycker "synd" om er för att ni "bara slappar" är nog bara avundsjuka. Jag ser inget fel med att sola och bada när det är 35 grader varmt. Det skulle jag också vilja göra nu. Men plikten kallar, idag blir det slipning av en gammal möbel i ett par minusgraders kyla. Skulle som sagt föredra ryggläge i varm sol istället! Och ni är verkligen fina på bilderna! 😘

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela