petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Sista dagen i Patong

Publicerad 2013-03-28 14:23:47 i Allmänt

Sådär då var vi nästan klara med allt vi skulle göra idag. Vi har bara det sista kvar att packa ner. 06:00 hämtar taxin upp oss imorgon och tar oss till flygplatsen. Lite jobbigt för oss sjusovare då vi inte har varit uppe så tidigt sedan vi hoppade fallskärm, vilket var ett tag sedan. Men vi har ju något kul som väntar oss så det ska nog gå bra. Vi är framme i Bangkok runt klockan 10:00. Då ska vi åka till hotellet för att möta upp Noomie och att äta lunch ihop. Sedan blir det nog shopping hela dagen och efter det får vi se vad kvällen bjuder på.

Idag har det varit konstigt väder här. Först när vi la oss vid poolen var det lite molnigt. Sedan kom det några regndroppar så vi satte oss under tak. Men det slutade innan det hann börja och sedan sprack det upp och har varit sol resten av dagen  dagen. På eftermiddagen tog vi en promenad och handlade lite småsaker.  Efter det var vi helt genomblöta av svett så det var bara att ta en dusch och lägga sig i sängen, där vi fortfarande ligger och äter goda nötter.

Ja det är väl inget nytt att jag har förändrats en del på den här resan. Jag är mer pigg på livet och är mycket gladare. Men vissa saker verkar aldrig ändras. Här har ni två bilder på våra packningar, ni kan ju gissa vems som är vems… Dessutom när jag packade upp märkte jag att mina fina leggins jag köpte i Perth inte låg där. Måste ha glömt dem på någon flygplats när jag har bytt om. Jag är ju inte förvånad direkt. Men värre saker har hänt så det är inget att hänga läpp för! ;)

Vet inte hur det kommer vara med internet i Bangkok. Det står att det är gratis wifi, men man vet ju aldrig. Isåfall får ni ha en riktigt bra påsk. Ät en MASSA godis från mig är ni snälla. Jag är så sugen på godis att jag till och med drömmer om det vissa nätter.. Men har jag klarat mig så länge utan ska jag klara resten av resan också! 

Hej så länge! 

 

 

Kommentarer

Postat av: JP

Publicerad 2013-03-28 18:04:13

Tja igen JP här!
Det du skrev om leggins är det sånt som han har på fötterna på den bilden som du la ut till mig? Om inte så får jag fråga er far han vet nog vad det är för någonting.
Så då har ni avsluta ett kapitel till på eran resa. Mot nya mål och äventyr styr ni nu. Ni kommer att bli mållösa när ni kommer till Bangkok det är som att jämföra Etuna mot Torshälla eller Hällby. 😳Bara det att komma till flygplatsen var en upplevelse. 😮Ta vara på tiden där. Sen när ni kommer till LA så kan ni dricka Rose' där vet dom vad det är. Har hört att allt man beställer in är stort så jag skulle nog passa in där. 😂
Tjejer sköt om er så hörs vi kanske snart. /JP

Postat av: Jussi

Publicerad 2013-03-29 09:00:39

Hej tjejer,

Ber om ursäkt för att det blivit lite skralt med kommentarer från min sida senaste tiden. Men jag "kikar" in på bloggen varje dag.

Ska bli riktigt skönt när ni är hemma igen, då slipper jag slå dubbelbokstäver med mina feta fingrar på mobilen när jag skriver i er blogg.😊

Hursomhelst, härligt att humöret fortfarande är på topp hos er. Men negodiler (realister) som er far och jag är måste jag bara avsluta med följande...

Snart är ni hemma igen i den bistra och framförallt, kalla verkligheten igen😊

Måste motvilligt erkänna att vi på aspv. 25 också faktiskt saknar er ...hur omanligt det än låter😄

Ses snart!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela