petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Storstan

Publicerad 2013-03-02 09:36:00 i Allmänt

Då är våra fem dagar i Sydney över och nu väntar återigen en natt på flygplatsen. Vi klagar dock inte då det är bra internet, massa mat och vi har ett nytt land att se fram emot att besöka. Planet går klockan 07:00 vår tid för det som är intresserade (pappa) då flyger vi tillbaka till Perth och sedan vidare mot Phuket där vi beräknas vara framme runt 16:00 lokal tid.
 
Det har varit ganska dålig uppdatering här i Sydney, då internet inte har varit det bästa. Men under vår tid här har vi hunnit med att:
 
- Besöka Harbour Bridge och Opera House,  den dagen var det väldigt bra väder vilket gjorde det extra maffigt att uppleva.
 
- Lyckas välja boende i fel område och få se många inte allt for lyckade människor i form av pundare och alkolister, att komma ut på gatan var som att kliva rätt in i ett Jerry Springer avsnitt...
 
- Ätit alldeles för många rostade mackor med peanutbutter, gratis frukost och besvikelse över surfingen ledde till att vi tappade kontrollen en aning. (Vilket i sin tur ledde till stopp i toaletten)
 
- Shoppa, eller Amanda var den enda som slog till på ett par riktigt snygga byxor. Jag ångrar djupt att jag inte köpte likadana..
 
- Gå ut med Jonna och andra trevliga människor, gårdagen var lyckad med god dricka och nytt folk.
 
- Gå in i en stor kyrka under en bönestund, Inga kommentarer.  
 
- Tagit saken i egna händer När folk inte kan bete sig och dragit ner en tjej på golvet genom att ta tag i hennes hästsvans, inga kommentarer på den heller.
 
- Trott att vi var världsbäst på engelska i en taxi, synd att vissa saker man säger inte spelas in på band.
 
- Besökt Bondi Beach, nästa gång får du bjuda på bättre väder så att vi kan bada Bondi!
 
- Insett att storstäder inte är något för mig och Amanda, vi gillade Perth bättre än Sydney.
 
Ja dessa punkter skulle väl kunna sammanfatta det vi har gjort. Nu blir det bakishäng på flygplatsen och kanske ett och annat skypesamtal!
 
 
Ha en trevlig helg!

Kommentarer

Postat av: Jussi

Publicerad 2013-03-03 00:48:38

Ni ser oförskämt fräscha ut på bilden.
Sedan har jag också fått höra om stoppet i klosetten, vilket gör mig stolt ...eller som er far sade i idag. Det värmde i hjärtat😊

Fick även en redogörelse över händelsen med hästsvansen vilket gjorde att jag kände mig, om möjligt ännu mer stolt. Du går från klarhet till klarhet Ida. Du är min hjälte idag😊
Ser fram emot nästa uppdatering.

Postat av: Pappa

Publicerad 2013-03-03 06:50:43

Det verkar som ni hunnit med en hel del under er relativt korta vistelse i Sydney. Intensivt! Staden ska vara stolt över att ha haft så fina gäster! Hoppas ni hittar bättre boende i Thailand med eget rum, dusch och inte minst egen toalett... Fortsätt sola och lata er tjejer. Och ät mycket av den goda thailandsmaten. Kram från farsan som saknar er. MYCKET!!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela