petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Två veckor till hemfärd

Publicerad 2013-03-27 15:13:26 i Allmänt

Hej på er!
 
Nu är det läskigt kort tid kvar tills vi är hemma igen. Det är mycket blandade känslor. Självklart ska det bli skönt att komma hem och träffa alla igen samt få rutiner. Men samtidigt får man lite småångest för att det har gått så snabbt. Det känns som att det inte var längesen jag låg och grät på ett hotellrum i Melbourne för att allt kändes så fel. Amanda och jag bråkade om allt, vädret var skit och vi hittade ingenstans. Nästan tre månader senare ligger jag på ett hotell i Thailand, sa precis till Amanda att vara tyst för jag får så ont av att skratta (matkoma), vädret är prima och vi hittar dit vi ska. Kort sagt, allting blir bättre! 
 
Idag var vi tillbaka i Karon. Det var inte lika bra väder som sist vi var där, men jag ska inte klaga. Vi försöker verkligen njuta av de sista soltimmarna vi får innan vi åker vidare och innnan vi sedan åker hem igen. Efter ett tag kände vi dock för att röra på oss och gick därför runt lite mer än sist. Det var tyvärr mest restauranger på gatorna, men även ett par småaffärer där vi köpte lite presenter. När vi åkte tillbaka blev vi avsläppta vid Jungcelyon och tanken var att vi skulle köpa på oss ett par påsar bananchips som är hur goda som helst. Men när vi kom dit så hade de självklart slut på dem och skulle inte få in några på ett tag.. Så med ledsna steg gick vi tillbaka till hotellet. 
 
Nu på kvällen har vi ätit nudlar och lite annat gott framför en film. Imorgon är det sista dagen här i Patong. Då ska vi försöka få våra flygbiljetter utskrivna, handla de sista, packa, boka taxi och sådant kul. Förhoppningsvis är det sol också så vi kan lägga oss vid poolen i några timmar. Sedan bär det av till Bangkok på fredagmorgon där vi har bokat ett hotell tillsammans med Noomie. Det ska bli kul att träffa henne igen och även att se Bangkok. Tror dock vi kommer få lite småpanik på alla människor och bilar, men det visar sig då. 
 
 
Nu ska jag försöka sova. Hoppas allt är bra med er. Skönt att ni också får lite ledigt snart!! 
 
Vi hörs! 
 
 
ungefär såhär kände jag när chipsen var slut... 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Pappa

Publicerad 2013-03-27 18:43:59

Förstår att ni har blandade känslor. Men resan ni gör just nu kommer ni ha med er hela livet. Två självständiga och duktiga tjejer har blivit ÄNNU mer självständiga och duktiga! Det som gläder fadershjärtat mest är att ni har kommit varandra närmare och till och med trivs i varandras sällskap. Blivit mer kompisar istället för syskon som bråkar med varandra på hemmaplan. Stor eloge till er båda för det! Ha det bra nu i Bangkok och Los Angels. Tänk på att det är två stora städer så fortsätt håll ihop så bra som ni gjort hittills. Många kramar till er båda från pappa, mamma och lilla Maja.

Postat av: Jannike

Publicerad 2013-03-27 21:30:46

Det ska bli roligt att få hem er igen :)
Men förstår att det känns lite tråkigt för er att lämna det underbara vädret och äventyret ni haft/har!!

Men vi kommer ha milljoner saker att prata om när ni kommer hem. Hihi

Om ni inte förstod så saknar jag er!!!!! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela