petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

YOLO

Publicerad 2013-03-15 11:01:00 i Allmänt

Hej på er! 
 
Idag är det två glada systrar som befinner sig i varma Thailand. När det gick så illa för oss i onsdags så bestämde vi att vi idag skulle få ha en riktig yolo-dag. Vi gick upp runt nio, drog oss i sängen till ca 11 och gick sedan ner och åt mat. Efter det köpte vi chips och cider och la oss vid poolen. Efter några timmar när huvudet började kännas segt så gick vi och tog en varsinn pina colada, utan att skryta så var det bland den godaste drink jag har druckit. Vi beställde även in glass och frukt, som sagt yolo! ( You only live once) 
 
Tillbaka vid poolen låg jag och kollade min mejl och eftersom jag var ganska rastlös kollade jag även igenom alla reklammejl. Vilket var bra att jag gjorde! Vi har bokat nästan alla boenden under vår resa med booking.com, så nu hade jag fått ett mejl om hemliga erbjudanden på hotell runt om i världen. Jag kollade vad som fanns i Thailand och hittade ett riktigt billigt. Närmare bestämt runt 55 kronor natten, inklusive frukost! Kan ni tänka er?! Så på söndag byter vi hotell.Även om vi verkligen trivs här med personal, servicen och alla restauranger så ska det bli skönt att flytta på våra semesterkroppar till ett nytt ställe. 
 
För övrigt är det två veckor kvar tills vi drar till Bangkok idag. Vilket betyder att det på måndag endast är två veckor kvar tills vi drar till LA!! Vilket i sin tur betyder att på onsdag är det bara tre veckor tills vi sätter oss på planet till Sverige. Vart tog tiden vägen? Men det är inget jag tänker lägga krut på nu. Får se vart kvällen tar oss. Nu ska vi i alla fall blanda lite drinkar på hotellet och gå och köpa lite gott att tugga på. Hoppas ni får en fin fredagskväll därhemma. Och gör mig en tjänst och få bort all snö till vi kommer hem!
 
 
 
Här får ni även en söt bild på Amanda när hon blir både pussad och nerstamad av en elefant! 
 

Kommentarer

Postat av: Chrissan

Publicerad 2013-03-15 23:37:44

Jorå. Vi jobbar på det där med snön. Men lite svårt den här veckan då det vart typ -15 på morgnarna.;)

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-03-16 07:35:29

Håller med Chris, snön rår vi nog inte på... En fråga Ida: vart tog kvällen er? 😂

Postat av: Pappa

Publicerad 2013-03-16 07:36:31

Det ska vara pappa och inte anonym i inlägget ovanför.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela