petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Det är då jag vet att allting har ett slut

Publicerad 2013-11-07 19:54:14 i Allmänt

Det har varit en blandad vecka. Jag har kunnat köra attack, men jag vågar inte lyfta några vikter än. I tisdags tog jag en sjuk löptur. Jag bara sprang och sprang utan att ta slut på mig. Om inte mobilen hade dött i slutet på stenby hade jag fortsatt till stan och tillbaka. Innan mobilen dog stod det att jag hade sprungit 9,03 km och bara sträckan tillbaka är mellan 4-5 km. Galen känsla...
 
Annars har jag varvat veckan med plugg. I onsdags var jag och fyllde på energiförrådet i form av att träffa min studiegrupp. Jag hade nästan ont i käkarna på tåget hem för att vi hade skrattat så mycket. I fem timmar satt vi och varvade plugg med en massa tjejprat, så mysigt. Fan att man inte ska hitta ett boende där. Hur som helst när jag cyklade hem från tågstationen höll jag på att bli attackerad av en älg. Dem brukar ju springa när någon kommer, men den här stod kvar och inspekterade mig. Jag hörde en hundägare ropa att jag inte skulle cykla längre. Jag däremot tog upp mobilen och skulle ta kort för att den var så stor och nära... Tydligen så hade ungarna sprungit över lite tidigare och då kan dem ju faktiskt attackera. Jag förstod då faran och ringde pappa medan jag cyklade förbi fall den skulle dyka upp från tomten igen som den sprang ner på. Som tur var sprang den inte efter, haha!
 
Idag har jag skrivit på min presentation sedan jag gick upp i princip. Ett undantag när jag var ute och sprang nu på kvällen. Därför känner jag nu att det får bära eller brista imorgon, jag har verkligen ansträngt mig och försökt förså. Om det inte hjälper kan jag inte göra mer, eller inte just nu i alla fall. Det finns väl alltid möjlighet att kompletera. Jag har haft en riktig neredag idag. Men det brukar bli bättre efter sådana dagar, när man får komma ner gråta ut och ta nya tag.
 

Imorgon är det återträff med nollningsgruppen. Däremot har jag ingen sovplats så jag får skippa det. Tråkigt men inte så mycket att göra åt det. Jag ska i alla fall träffa Sofia när jag slutar, det ska bli riktigt trevligt. 
 
Nej nu ska jag läsa mitt tal en gång till innan Bergs bärbara talkshow!
 
Maja fick sin efterlängtade kalender:
 
Vi beställde in riktigt smarriga sallader i onsdags..
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela