petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Tacomys och maskerad

Publicerad 2013-11-04 10:29:25 i Allmänt

När jag åkte hem från Örebro i fredags väntade en lååång bilkö utanför Arboga. Att sitta i en bilkö ensam, hungrig, ovetandes om hur lång tid det kommer att ta och i mörker är inte det roligaste sättet att spendera början på sin fredagskväll.. Hur som helst så tog det ungefär 45 minuter innan kön började röra sig. Väl hemma väntade det tacomys med familjen och mosters familj. Vi är verkligen som en enda stor familj tillsammans. Det var längesen vi var samlade allihopa så det var riktigt trevligt. Kommer verkligen sakna det när jag flyttar till Örebro, som tur är så tar det inte så lång tid med tåget!
 
I lördags började jag med att springa 9 km. Efter det åt jag en välbehövlig frukost och sedan åkta jag till tuna park med Amanda och Maja. Sedan var det bara att fixa sig för att åka till tåget. Vi klädde ut oss till studenter. Smart idé av Anna då man inte behövde lägga pengar på något eftersom att vi hade allt hemma. Självklart så glömde jag dock mössa. Som tur var har Anna en snäll bror som lånade ut sin. Däremot så hade jag bara på mig klänningen halva kvällen. Den hade blivit aningens för stor (lite obekvämt att hålla i den när jag dansade för att inte visa brösten) så jag tvingade med mig Sofia att hämta min väska så jag kunde byta om.  Nu kan man bocka av att man har bytt outfit på krogen haha..
 
Igår var nog den tröttaste dagen på länge. Att shotta en halvtimme innan stängning är inte det bästa alternativet om man vill vara pigg dagen efter. Jaja, det var en trevlig kväll i alla fall. Idag ska jag plugga och träna. Funderar på om jag ska ta mig till gympozz eller om det är lite för tidigt. Jag ska känna efter under dagen.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela