petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Tokslut

Publicerad 2013-11-28 22:09:39 i Allmänt

Det har verkligen varit intensiva dagar senaste veckan. Dagarna har bestått av VFU, träning och plugg. Jag har hållit i min första lektion någonsin, känns häftigt faktiskt. Men igår tog all energi slut och det blev en mindre bra eftermiddag. Först var det jobbigt att lämna alla elever, jag har alltid haft svårt med avsked. Efter det gick träningen åt skogen, orkade ingenting för att jag inte hann äta ordentligt innan. Efter det var  det trafiken som fick bägaren att rinna över. Jag klarar inte av alla stressade människor som har så fruktansvärt bråttom överallt. ( jag vet att jag är en av dem) Dessutom gillar jag överhuvudtaget inte att köra bil när det är mörkt. Nej gårdagen var då inge bra, det fick bli sängen och sista avsnittet av bron när jag kom hem för att sedan somna och vakna upp på ett bättre humör.
 
Idag har jag varit på universitet och fixat klart med grupparbetet. Imorgon är det examination på VFU-tiden. Det känns som att vi har ganska bra koll på läget men man vet aldrig. I helgen skulle vi ha gått ut, men det har blivit lite ändrade planer. Det gjorde mig inget då jag inte var supersugen på det. Däremot ska vi ut och käka efter examinationen, mysigt men det blir alkoholfritt för min del då jag tar bilen. Sista tåget hem går så tidigt och om det är något jag inte vill göra imorgon så är det att stressa, jag har stressat tillräckligt den här veckan.
 
Annars då, jag slog till på en tröja jag velat haft sedan min födelsedag. Den har dock varit slut på storlek och jag har inte tagit tag i att beställa den. Så i lördags fanns den i butik då kunde jag inte låta bli att köpa den. Ibland måste man leva lite för stunden. Även om det är kul att köpa till sig själv så är det ju kul att ge också. Amanda och jag gav mamma en efterlängtad MK-väska i födelsedagspresent och det var kul att se att den var så uppskattad. Att hon dessutom inte hade någon aning om vad det var i den gjorde det hela ännu roligare. Ibland önskar jag att jag hade så mycket pengar att jag kunde ge alla runt om mig precis vad jag vet att dem vill ha, vilken känsla. Nej nu svävar jag iväg här. Dags att sova så jag kommer upp imorgon. Jag tänkte starta dagen med en löprunda för sedan kommer dagen att gå i ett.. Ska bli SÅ skönt med helg! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela