petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Where have you been

Publicerad 2013-11-17 12:18:00 i Allmänt

Låter bilderna tala för det som är värt att nämna sedan sist jag skrev.
 
Jag har sprungit en hel del bland annat intervaller. Den här bilden påminner mig om att jag måste ta tag i att få min mobil lagad. Sprucken skärm, en knapp som försvunnit och ena kameran tar sådana här fina och suddiga bilder..
Var hemma hos Jannike på en vinkväll och orkade inte ta mig ner till stan för att ta nattbussen hem med alla fulla människor från krogen.( Inget illa menat men jag åker hellre bussen om jag också är i det tillståndet) Istället beställde vi en taxi. Otrevlig och stressad man som körde resulterade i att jag inte hann få igen dörren innan han körde iväg när han släppte av mig. Aldrig mer Trendtaxi, inte för fingret men för att dem alltid är så otrevliga. Betalar hellre lite extra och blir trevligt bemött faktiskt. ( och få behålla fingrarna, haha)

I fredags orkade vi inte laga mat därför fick ost och kex  bli våran middag. Inte mig emot då det är bland det absolut bästa jag vet. Att moster med familj kom gjorde inte saken sämre.

Igår vankades det 3 timmars träningsspecial. Älskar när dem drar ihop sådana event. Passet bestod av 3 timmar combat och attack och mellan var det en beeptest-tävling och en burpeesutmaning. Den som behöver knark för att få en kick har då aldrig testat på detta. Att träning kan göra en så enormt lycklig. Innan passet laddade jag med en Celsius och den här bilden. Tyckte det symboliserade min inre halva som jag brukar ta till i sådana här lägen när man behöver det lilla extra för att orka.
 
Resultatet av träningen var inte heller helt fel. Jag vann beeptestet och fick ett presentkort på 700 kronor. Varken dåligt för självförtroendet eller plånboken!
 
Igår efter träningen var jag helt slut. Kändes som att jag hade vänt ut och in på kroppen och verkligen använt mig av allting. När jag väl åt mådde jag bara illa. Därför fick det bli en seg kväll i soffan. Idag vaknade jag  tidigt som vanligt och tog mig ut på ett kort varv runt sjön. Fint väder och fredagspodden med Hannah&Amanda kickar igång vilken söndag som helst. Idag har jag ont i princip hela kroppen. Tänkte göra iordning lite inför VFU:n imorgon och sedan ska jag kolla på en av Majas matcher. Hon spelar DM och eftersom att jag missade hennes cup igår tänkte jag kolla idag. Ikväll blir det hemmagjord pizza och filmmys. Älskar söndagar, älskar livet. Låt den känsla hålla i sig!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela