petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Afternoon Tea

Publicerad 2013-10-20 12:40:40 i Allmänt

Det känns för tillfället som att någon har låst in mig i min kropp och slängt nyckeln. Jag vill ut och springa till jag stupar, känna den där känslan efter ett gritpass och ruset man får första låten på attacken. Men nej, promenader är det enda jag får nöja med mig för tillfället. Det är inte synd om mig men jag längtar tills det här såret har läkt igen så mycket kan jag säga. Jaja.
 
Igår var jag på Sundbyholms slott och provade afternoon tea. Jag blev bjuden av jobbet annars hade jag nog aldrig testat det. Jag lägger hellre pengar på mat om man säger så. Det var mest fika, men riktigt gott sådant. Dessutom var det trevlig sällskap. Efter det hämtade jag upp Amanda och Maja på stan. Sedan blev det filmmys på kvällen.
 
Idag har jag varit ute på en promenad som ledde till att jag fick så mycket energi att jag precis har storstädat mitt rum. Gillar känslan efteråt! Nu ska jag försöka komma igång med min VFU-uppgift som ska vara inne på fredag. Fyra dagar kvar på vfu:n och sedan är det seminarium på fredag. Svårt att få ner alla intryck på papper bara, men det ska nog gå bra. Lite senare hoppas jag få tag på Emma så att vi kan ta en promenad, alltid roligare med sällskap.
 
Nej nu ska jag sätta igång, hej så länge!!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela