petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Hårdare än asfalt ville jag va

Publicerad 2013-10-15 20:52:36 i Allmänt

Efter dagens träning kan jag knappt svälja för att det gör så ont i halsen.. Så surt om jag ska bli sjuk nu. Jag är verkligen aldrig sjuk så det är väl kanske "på tiden". Egentligen är det väl kanske ganska bra tajming eftersom jag ska opereras på torsdag så kommer väl ändå vara tvungen att ta det lugnt en vecka åtminstone. Men det hade ju kunnat kommit på fredag så jag hade fått fullföljt min träning.. Jaja värre saker har hänt.

Idag fick jag ett moment på praktiken där jag bara kände att jag är så rätt. Jag hoppas att den känslan fortsätter. Under en lektion snackade jag med en lärare som sa att det är synd att media ger läraryrket en sån fel bild och jag kan bara hålla med.

Igår hade jag varit utan godis i fyra veckor men jag håller mig till på torsdag. Då om jag mår hyfsat bra ska jag köpa en riktigt fet godispåse..

En annan rolig sak är att jag äntligen ska träffa Ida imorgon. Vi umgicks mycket i somras men nu har vi inte setts på flera veckor! Ska bli så kul att höra vad som händer i hennes liv nuförtiden.

Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela