petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Jag ser det snöar

Publicerad 2013-10-18 08:22:07 i Allmänt

Gårdagen i Katrineholm gick bra. Det jobbiga var att det tog sådan tid. Sedan kan jag ju ännu en gång konstatera att sjukhus inte är min grej. Jag får en klump i magen så fort jag kommer in på ett sjukhus. Bara tanken på nålar och blod gör mig yr och svettigt. All heder till er som jobbar inom sjukvården eller pluggar till det. Ni behövs och vissa skulle inte klara av det. Jag skulle hellre städa toaletter resten av mitt liv än att sätta nålar på människor.. Men som sagt alla är olika och det är väl tur det!

Själva operationen gick bra så nu har jag ett öppet sår under armen. Än så länge har det inte gjort värst ont, peppar peppar ta i trä! Eller nu kom jag på att jag hade kunnat jobba inom vården. Jag hade velat vara med när man söver ner och när man väcker patienterna. Kan tänka mig att man får höra mycket roligt då, haha. Min första fråga var när jag skulle kunna träna igen. Inte så roligt men inget jag hade frågat i vaket tillstånd då läkaren redan berättat det två gånger innan. En sista sak angående det här som slog mig igår när jag rullades in på operationen. Vad tacksam man ska vara för att man inte har någon sjukdom eller någon nära som har någon sjukdom som innebär att man måste vara på sjukhuset regelbundet. Jag ska nog ägna den tanken lite tid ibland för att inte göra småsaker till stora problem, vilket jag har en förmåga att göra.. Nej nu sätter jag punkt för det här..

Slutligen kan jag bara säga att godiset smakades gudomligt igår. Sex veckor blev det nästan utan. Pappa hade köpt en stor godispåse och en Jerry och ben som mamma så fint sa. Tanken är att käka på i Helgen och sedan köra på ett nytt löfte fram till jul. Men vi får se. Idag kom första snön så det är inte allt för långt dit trots allt. Jag är konstig men jag gillar att utmana mig på sådana saker.

Nej nu ska jag göra en riktigt stor och god frukost som jag ska avnjuta framför Nyhetsmorgon..

Hej så länge!

Vattnas i munnen av att se denna bild på en frukost pappa och jag åt på Ikea i somras..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela