petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Lördagmorgon

Publicerad 2013-10-05 07:51:00 i Allmänt

Klockan är 07:37 en lördagmorgon och jag är vaken. Varför då? Ja, har man ett paper att färdigställa så att man hinner träna 10:00 så finns det inga andra vägar. Hoppas det känns bra bara när jag skickar in det. Just nu känns allt tomt. Efter gårdagens föreläsning och genomgång fick jag något av en panikkänsla. Varför gör jag det här? Är jag rätt? Vad ska jag annars göra? Frågorna var många men svaren var desto färre. Ja jag ska väl i alla fall gå ut på vfu:n med öppna armar och verkligen känna efter. Kanske är det bara en svacka. Kanske är det verkligheten som kommer ikapp. Jag vet har ingen aning, är bara tom.
 
Jag började i alla fall gårdagen på bästa sätt! Milen med Amanda, så skönt. Nej, jag skriver det inte för att det ska låta bra för det var verkligen skönt! Vädret var på topp, benen var på topp och musiken dunkade i öronen. Tänk om varje springrunda kunde vara så.. Hur som helst så är vi båda taggade att börja träna lite smått för Göteborgsvarvet som är den 17:e maj. Det skulle var en enorm kick att kunna ta sig igenom de 21 km utan att avlida..
 
Efter min tomhetskänsla åkte jag över till bästa moster för att få tankarna på annat. Där bjöds det på god mat, frukt och idol. Vi åkte hem rätt skapligt då jag skulle lägga mig tidigt. Vilket jag också gjorde och nu sitter jag här och ska dra igång. Sedan kommer dagen gå i ett. Hämta Amanda, träna, köpa det sista, bli fixad, ta tåget, dricka bubbel och sedan är det finsittning!
 
Ikväll ska jag koppla bort allt som har med tveksamheter och bara njuta av en förhoppningsvis trevlig kväll med trevligt sällskap.
 
Hej så länge!
 
Amanda efter milen:
 
 
 
Fruktfatet
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Chrissan

Publicerad 2013-10-05 16:30:47

Hoppas du får en trevlig kväll!
Och vänta tills du kommer ut på jobb som ny-exad, då kommer känslan att "när ska de andra avslöja bluffen" typ. Man tror inte att man kan något. Men eg är man ju bäst! ;)

Svar: Tack! =) Ja jag kan tänkte mig det. Det är inte lätt alla gånger... =)
Ida Peterson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela