petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Plugg och festsug

Publicerad 2013-10-31 14:21:30 i Allmänt

Igår var tanken att plugga på dagen och åka till Örebro på kvällen. Istället ringde de från jobbet tidigt på morgonen så det var bara att fixa sig fort och jobba istället. Ingen utgång blev det heller. Tråkigt men förhoppningsvis är den framflyttad till helgen. Jag är taggad på att festa för det var så längesen sist..  Utnyttjade att jag inte var bakis idag med en 7 km löprunda på morgonen. Jag fullkomligt älskar att börja dagen med en promenad eller löprunda. Jag får så himla mycket bra energi och jag som har kasst morgonhumör är verkligen i behov av att ta ut den dåliga energin på rätt sätt på morgonen. Det måste väl vara bättre att springa bort det än att ta ut det på familjen, eller hur?!
 
På tal om energi, när jag hade duschat satte jag mig för att läsa och anteckna. Oftast brukar jag vara tvungen att ta pauser efter 45 minuter för att det inte ska bli korvstoppning. Idag däremot höll jag på i över två timmar utan att bli för uttråkad. Hur skönt är det inte när det blir så?
 
Ikväll tänkte jag ta en tur till Tuna Park för att se om stadiums VIP-kväll är något att ha. Jag är verkligen i behov av nya träningskläder.. Jaja först ska jag skriva om alla anteckningar på datorn.
 
Bästa pluggklädseln:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela