petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Söndag

Publicerad 2013-10-13 11:41:00 i Allmänt

Dagarna som har gått har jag:
 
- Fått en försenad 20-års present från Amanda. Pappa hade med sig ett paket hem från jobbet där det låg en jättefin fotobok i från våran resa. Problemet var bara att det även låg ett presentkort från Elin Maria där i som jag hade missat. Självklart hade pappa slängt kartongen när vi kom på det. Det löste sig dock då pappa fick sopdyka lite. Jag blev så rörd av fotoboken att jag inte tänkte på att kolla i kartongen. Men lite dåligt samvete hade ju trots att det löste sig i slutändan!
Sista sidan i boken:
 
-Träffat en studievägledare. Jag ska fortsätta på lärarprogrammet och väja idrottskursen till nästa termin.  Man ska inte lägga så mycket fokus på vad andra tycker och tänker helt enkelt.. Efter samtalet och ett attackpass åkte jag hem och var helt slut. Därför tackade jag först nej till Emma som ville dra ut. Men sedan ändrade jag mig hastigt och det vara bara att byta om samt sminka mig på tjugo min. Emma kom över så vi stressade i oss lite vin och gick till bussen. Väl framme insåg vi att bussarna har ändrat tider. Det var ju ett par år sedan vi åkte buss senast. Det var därför bara att dra igång en förfest i busskuren, haha.. Kul att komma och ut och träffa folk, men Eskilstunas uteliv går då inte att jämföra med Örebros.
Här är Emma i busskuren:
 
 
Jag drack inte så mycket i fredags och var därför hyffsat pigg i lördags.  Jag gick därför upp tidigt och fixade frukost till familjen. Det absolut bästa med helgerna är absolut familjefrukostarna. Om jag så kommer att få dela mitt liv med man och barn eller en fransk bulldog så kommer jag alltid vara noga med att vi ska äta stora och goda frukostar på helgerna! Efter det åkte Maja och jag ner på stan för att möta upp Amanda. Det var verkligen perfekt väder. Det är så fint ute med alla färger just nu. På stan fixade Maja sina naglar och jag köpte en ljusblå gantskjorta för mitt presentkort. Sedan blev det en löprunda när jag kom hem som inte gick bra. Sprang endast för att svettas ut alkoholen därför var tiden och distansen där efter. Jaja man måste inte alltid prestera på topp. Efter det var det ostbricka deluxe. Av den anledningen somnade jag i matkoma strax efter tio...
Eskilstuna visade sin bästa sida:
 
 
 
 

Den här tjejen kommer att bli något stort en dag:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela