petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

wake me up

Publicerad 2013-10-28 08:22:02 i Allmänt

Hej bloggen, jag är inte död hehe.. Veckan som gått har inte den bästa i mitt liv så har inte haft så mycket att skriva om. Jag genomförde de sista dagarna på praktiken och skrev en uppgift som sedan skulle redovisas i fredags. Det gick helt okej förutom att jag var så trött så jag inte visste var jag skulle ta vägen. Just det, jag fick tillbaka mitt paper också, jag klarade det så nu har jag fått mina första högskolepoäng. 7,5 poäng närmare bestämt. Det är en lång väg kvar men man måste börja någonstans eller hur?!
 
I helgen har jag legat hemma och deppat. Det hjälpte inte att kolla insta och se hur alla gjorde iordning sig inför haunted house.. Att många hade fake-sår gjorde inte saken bättre då jag låg hemma med mitt riktiga hål under armen och inte kunde festa. Jaja, det går fler tåg som min pappa brukar säga. Redan på onsdag faktiskt, då jag och Anna ska styra en utgång i Örebro.
 
Idag tog jag mig  ut på en löptur för första gången på en vecka. Skönt att bara slippa gå. Såret är på god väg att läka ihop nu och ingen är lyckligare än jag. Eller jo, kanske stackars mamma som har fått lägga om det varje dag..
 
Nej nu ska jag byta om och bege mig mot universitetet. Skönt med föreläsningar och lektioner istället för praktik ett tag faktiskt. Jag hoppas hinna med lite jobb också. Det är tydligen rätt lugnt där så det behövs inte så mycket folk, men jag håller tummarna för att jag får jobba imorgon eller på fredag!
 
Hej så länge!

Just det glömde det bästa med förra veckan!! Jag och Anna bokade biljetter till AVICII i Februari !!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela