petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Det går mot mörkare tider..

Publicerad 2013-09-13 10:16:38 i Allmänt

Ja i alla fall för mitt hår. Märkte nu att det är fredag den trettonde idag.. Jaja det får bära eller brista nu har jag haft samma hårfärg så länge. Den går ungefär ut på att jag slingar det, är helblond i max två veckor och då menar jag verkligen MAX. Efter det börjar utväxten synas, sedan forsätter det till en gräns då jag skäms över den och sedan tar den ännu ett steg då jag inte bryr mig om den. Och efter det går jag in i den fasen jag är i nu, då jag tänker att alla måste tro att jag är trash som inte tar tag i mitt hår. Det är vid det här stadiet jag brukar boka en slingtid och sedan börjar karusellen igen. Men idag bryter jag mönstret! Fortsättningen följer..
 
Annars då, jag trivs fortfarande med Örebro och studierna. I onsdags var det som sagt piratfest. Riktigt roligt var det! Mindre pigg var man dagen efter dock. Tanken var att åka in till skolan tidigt, men det var ungefär lika omöjligt som det verkar vara att hålla sig ifrån godsaker under en hel vecka. Som tur var är Sara så snäll så hon lät mig sova kvar när hon gick till skolan så möttes vi upp sedan så att hon fick nycklarna. Seminariet igår gick inte bra alls, ingen var direkt sugen på att diskutera normer i skolan.. Men det är bara att ta nya tag nästa vecka!
 
Efter seminariet mötte jag upp Emma och Sara för en lunch/middag. Vi var alla överens om att vi ska ge järnet nu för att hitta en fyra som vi kan dela på. Jag är säker på att vi skulle ha hur kul som helst om vi flyttade ihop. Dessutom skulle det vara så skönt att slippa pendla. Det är klart att det fungerar just nu, men jag tror det är skönare i längden att bo i Örebro på heltid. Så jag hoppas det dyker upp något bra så att vi kan flytta i december..
 
Det blev en ledig fredag idag då jag inte behövde jobba. Började dagen med en promenad och sedan ska jag köra grit med Amanda innan frisörbesöket. Ikväll blir det bio och tacos. Sedan får jag se vad helgen har att erbjuda. Det kan bli Örebro imorgon, men det kan även bli en lugn helg. Det får visa sig helt enkelt. Nu ska jag ta tag i min kurslitteratur och kanske beställa något istället för att bara kolla. Det är roligare att klicka hem kläder och skor än dyra böcker om man säger så...
 
Hej så länge!
 
Jag och söta Anna
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela