petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Helg

Publicerad 2013-09-28 11:05:34 i Allmänt

Plugghelg var ordet. Det känns dock lite lite bättre efter gårdagens seminarium. Jag ska skriva ett paper som ska in nästa vecka. Egentligen nästa söndag 24:00, men då det är finsttning på lördag så vill jag ha den helt klar på lördag. Dessutom ska den läsas av de andra i min grupp på onsdag. Det betyder att den i princip måste vara färdig på onsdag. Men jag stressar inte upp mig, än.. Nej men faktum är att jag har hela helgen samt måndag, kanske tisdag och halva onsdag att få den klar. Jag ska verkligen gå in för det. Dock kommer jag att göra lite pauser för träning och film skulle jag tro.
 
Hur som helst, idag kickade jag igång dagen med en morgonpromenad. Lyssnade på Amanda&Hannah under tiden. Älskar poddar! Det bästa är att det är massa nya på gång. Det betyder att det blir många promenader i höst, inte mig emot..  Nu sitter jag hur som helst och äter frukost. Efter det drar plugget igång, sedan ska jag köra attack tänkte jag. Det var så himla kul igår att köra det så kan inte låta bli.. Ikväll står det tacos på matschemat, dock tog jag fram kyckling så det blir lite variation. Sedan tänkte jag baka "linnfröochägg-bröd" så man kan göra som en kycklingtacomacka, mums. Nu har jag hållit upp med godis i två veckor, två kvar. Det går bättre än vad jag förväntat mig än så länge, peppar peppar ta i trä!
 
Just det, jag fick hem min klänning till finsittningen. Jag var till en början lite osäker men efter att ha visat upp den för grannarna och Amanda igår så känns det bättre. Det blir den, så skönt att ha det fixat! Lite dyr dock, men vad gör väl det om hundra år?!
 
Gårdagen, man ska inte slösa på smilet i onödan, eller ;)
 
Just nu..

Klänningen:
 
 
Förutom plugg är ett mål med helgen att storstäda mitt rum, återstår att se hur det går med det..
 
Nej nu ska jag fylla på kaffekoppen och dyka in i alla böcker..
Hej så länge!
 

Kommentarer

Postat av: Chrissan

Publicerad 2013-09-28 22:32:20

Supertjusig klänning och härlig färg! Klär dig bra!

Svar: Åh tack, det värmer! :)
Ida Peterson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela