petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Helgen

Publicerad 2013-09-16 08:35:11 i Allmänt

Håret blev helt okej, ovant men man vänjer nog sig. Känns bra att hela håret är i en färg i alla fall.. Efter frisören gick jag hem till Amanda och åt tacos med henne och Felle. Sedan begav vi oss ner till stan för att se snabba cash. Jag hade inga förväntningar alls på den, så jag tyckte absolut att den var bra. Lite tråkigt att JW inte var med så mycket. Men jag tyckte ändå att den hade en bra story, den slog ju lätt tvåan i alla fall..
 
I lördags blev det morgonpump och sedan träffade jag Jossan på tuna park. Skönt att höra att även hon trivs med sitt val. Jag längtar tills jag får åka och hälsa på henne i Falun. Lite avis är jag  på att hon har fått en lägenhet. Jag vill också ha en, fast i Örebro då.. Att det ska vara så svårt att få tag på en fyra!!
 
På kvällen åt vi tapas här hemma. Sååå gott var det! Jag fick även ett jättefint armband eftersom att jag hade namnsdag. Även om det inte är värsta grejen så tycker jag att det är mysigt med namnsdag. Man får välja mat, man får en present och familjen är samlad. Efter maten var det matkoma med stort M, så kvällen slutade i sängen väldigt tidigt.
 
Igår jobbade jag 7-16 dubbelt betalt, dubbelt så kul. Fast eller?! Nej då, tiden gick faktiskt riktigt fort igår. När jag kom hem bjöds det på gomiddag igen. Dock tog jag det lite lugnare än i lördags då jag skulle ut och springa efter. Det blev 6 km tung löpning.. Sedan rundade vi av helgen med en film och godis.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela