petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Helgen och skolstart

Publicerad 2013-09-02 19:38:00 i Allmänt

Det blev Örerbo i fredags ändå, vilket jag är glad över. Om jag inte hade åkt hade det inte känts lika bra att åka dit idag igen. Även om magen protesterade under kvällen så var det helt klart en lyckad kväll. Lördagskvällen skippade jag dock och körde hem från Sara vid klockan fem. Sedan var jag hemma runt klockan sju efter att jag hämtat upp Maja och pappa på vägen. Så istället för en festkväll så blev den en lugn kväll framför sommarkrysset. Jag tror jag valde rätt alternativ för magen då den känns bättre nu efter att den fått vila. Dessutom tror jag orsaken är funnen och till dem som överväger på att sluta äta precis allt som har med kolhydrater och fett under en längre tid, gör inte det. Det är ett rent helvete att gå tillbaka sedan när magen inte är van vid någonting annat än fettsnål mat och proteiner. Nog pratat om det..
 
Idag var det alltså dags för skolstart på riktigt. Jag mötte upp Sofia imorse och sedan har dagen gått i ett. Så mycket information har gått in i mitt huvud idag. Men det känns jättekul än så länge, jag är så peppad! Det som var mindre kul var att det var vägarbete på vägen hem så det tog längre tid än beräknat. Och med tanke på att jag inte hunnit ätit något sedan klockan nio på morgonen var varken huvudet eller magen med i matchen när jag kom hem vid halv sex. Men nu är allt som det ska igen. 
 
Imorgon har jag lektion från 10:15-12:00. Sedan vet jag inte riktigt vad som händer förutom att jag ska möta upp Sofia på eftermiddagen och ta några glas innan vi ska på pubbrund med nollegruppen. Det ska bli riktigt kul faktiskt. 
 
Nu ska jag unna mig lite glass och fortsätta leta kurslitteratur.
 
 
 
 
 
 
Hej så länge! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela