petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Nollning

Publicerad 2013-09-05 16:34:53 i Allmänt

Då var man hemma igen efter två nätter i Örebro. Nollningen är i full gång och för att kunna vara med så har jag sovit över hos Sara. I tisdags var det pubrunda. Jag och Sofia satt hemma hos henne och drack vin från klockan fyra. Sedan mötte vi upp nollegruppen vid sju och gick runt och drack på olika pubar för att sedan avsluta på en nattklubb. Det var alldeles för mycket folk för att kunna röra sig på dansgolvet så när jag träffade Sara i vimlet så bestämde vi oss för att runda av kvällen och åka hem. Det säg att man ska sluta när man är på topp så vi gjorde nog rätt i att åka hem.
 
Igår var det tänkt att vi skulle gå på bio men efter att ha träffat några från nollegruppen på systemet så blev jag sugen på att följa med på kvällens pyjamasparty istället. Tur var det för det var en riktigt kul kväll. Tjugo i tre ramlade jag in hemma hos Sara. Så nu kan man checka av att man varit ute och dansat på krogen i pyjamas. Jäkligt skönt då det bara var att lägga sig direkt när man kom hem...
 
Idag har vi pluggat lite i studiegruppen och sedan var det dags att åka hem till Eskilstuna igen. Var inte så roligt att köra när man inte hade sovit så mycket.. Jag har blivit riktigt sugen på att flytta till Örebro på heltid. Trivs bra med kompisar och staden så om jag får tag på något billigt boende är det mer värt att lägga pengar på hyra än bensin. Dessutom spar jag tid och kan vara med på saker utan att hela tiden behöva ligga två steg före med boende och eller att köra hem.
 
Imorgon är det dags för  de första föreläsningarna. Det ska bli spännande. Börjar redan kvart över åtta så det blir en tidig kväll, men inte mig emot då jag är hur trött som helst!
 
 
 
 
 
Pyjamas och sovmask. (och nollebricka såklart!)
 
Man får inte glömma bort pluggandet..
 
Nollegruppen
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela