petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Nötskal

Publicerad 2013-09-29 22:20:00 i Allmänt

Då var ännu en helg slut.. Den har bestått av plugg, träning och en Brunch på Marys. Jag har läst och samlat fakta från all kurslitteratur så imorgon ska jag börja skriva på mitt paper, spännande att se hur det går.  De värsta är bara att vi har byggkillar hos oss för tillfället.. Jaja, får väl låna Amandas lägenhet om de väsnas för mycket.

Helgen har inte bestått av minsta lilla godisbit eller chips. Det har gått bra men tror tjejveckan är på ingång så det var en liten utmaning nu på kvällen. Konstigt det där. Man vill sluka precis allt gott som finns i hemmet. Fick nöja mig med kvarg och pauluns müsli, funkade helt okej. Med betoning på okej... Inte det att det inte är gott men jag säger bara center, dessa små chokladtoppar med kolafyllning!

Har hittat min vinterjacka, därav namnet på rubriken. Det är verkligen jag i ett nötskal att inte Kunna släppa något när jag väl börjat tänka på det. Har suttit och kollat runt på olika sidor efter den i över en timme nu och bombat Amanda med sms. Hm.. Beroende på hur det går med mitt paper så tänkte jag försöka åka och kolla på den i veckan om den finns i butik.. Börjar ju min praktik nästa vecka då kanske det behövs en tjockare jacka vissa dagar. Ser faktiskt fram emot vintern.

Nej nu ska jag ta och borsta tänderna. Dessvärre får jag sova på soffan. Jag fick ett ryck och skulle bädda rent i sängen. Men när jag dragit ut allt kom något annat i vägen så nu har jag Inge sängkläder i den och är för trött för att fixa det nu. Det är också jag i ett nötskal..

Godnatt

Känslan efter morgonens löprunda+ Marys Brunch

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela