petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Ny vecka

Publicerad 2013-09-16 22:02:51 i Allmänt

Ny vecka, ny start. Eller hur brukar det vara? Jag började i alla fall dagen med en promenad och sedan tog jag tag i "kurslitteraturproblemet" och beställde lite böcker. Efter det väntade en föreläsning i Örebro. Inte så kul att åka för så kort tid. Men just nu finns det inte så mycket att göra något åt det. Så typiskt mig bara att vilja ha allt på en gång..

Nu på kvällen blev det grit och attack. Skapligt trött efter. Jag måste ta tag i det här nu. Äntligen kan jag göra det ska jag väl säga egentligen. På grund av jobb och nystart med skolan har träningen inte varit i fokus. Det är klart jag har tränat men inte så mycket som jag vill. Därför har jag nu bestämt mig för att ha ett godisförbud. Det sträcker sig ända tills den 17-onde oktober då jag ska operera mig. Efter det ska jag köpa en fet godispåse. Dessutom ska jag få unna mig något fint då, lutar åt en plånbok. Skriver det här för då måste jag hålla det..

Nu ska jag kolla klart på ensam mamma söker. Imorgon väntar skola, plugg och träning. Sedan blir det plugg och toga på onsdag!! Inge jobb i veckan, så kan det bli ibland. Man kan som sagt inte balansera allt. Om jag har tur kanske det finns övertid i helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela