petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Tisdag

Publicerad 2013-09-10 22:27:23 i Allmänt

Jobb 7-16. Efter det var det bilkö från jobbet till stenby. Den omtalade fyra trafiken...Stannade och köpte lidls egna sockerfria energidryck. Mindre än hälften så dyr som red Bull och nästan lika god. Måste börja tänka som student nu.

Väl hemma var det bara att öppna böckerna och börja läsa. Vilket jag också gjort sedan jag kom hem. Orken kan bero på de tre burkar energi jag drack.. Några avbrott för att hämta diverse saker att tugga på blev det dock. ( varför går tiden snabbare om man äter samtidigt som man pluggar? ) Tog även en längre paus och kollade på en dokumentär om träningshysterin. Inga kommentarer mer än att det inte var helt främmande när de snackade om vissa saker. Så tacksam för att man klivit ur den svarta långa gropen...

Nej nu är det dags att slå igen ögonen. Det är inte föreläsning först efter lunch men jag måste upp och börja skriva på en text innan.

Just det "hetsplugget" är för att jag ska kunna vara med på piratfest imorgon! Hoppas allt går vägen bara så jag hinner med allt jag ska. Det visar sig!

Godnatt

Linne från Australien med ett citat som stämmer in på mycket här i livet...

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-09-11 10:42:09

Du är bästa sis 😘❤

Svar: <3
Ida Peterson

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-09-11 10:42:44

Bäst*

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela