petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Bara ett ord kan sätta eld på en skog

Publicerad 2014-01-13 20:07:14 i Allmänt

Igår var en typisk lugn söndag. Jag pluggade, tog en promenad in mot stan och körde cirkelgym på kvällen. Det är något speciellt att gå runt i ett villaområde en söndagskväll mitt i vintern och se familjer duka upp för söndagsmiddag, vetande att man själv ska hem och öppna en burk tonfisk. Inte det att jag är bitter och inte gillar tonfisk men doften som strålade ut från husen luktade något godare än min tonfisk. Men som sagt jag klagar inte, bara konstaterar.
 
Det är lite jobbigt att vara utan kort måste jag medge. Jag skulle behöva fylla på med ett och annat men jag får helt enkelt hushålla på det jag har. Kan inte låta bli att känna mig som en backpacker igen. Återigen det är inte synd om mig men det är dagarna innan tjejveckan och då kan man bli sugen på annat också. Hur som helst så gick jag upp tidigt idag och tog mig till gymmet. Efter det kom Emma över så vi kunde hjälpa varandra att komma igång med våra paper. Sedan följde jag med Esther på tentagenomgången. Efter det har jag skrivit och skrivit och skrivit och ätit och ätit och ätit. Resultatet är en illamående och trött Ida.
 
Imorgon ska jag försöka ta mig till stan och besöka Nordea. Annars blir det bara skriva och skriva. På kvällen har jag bokat in mig på ett intervallpass så det lutar mot att promenaden ner på stan får bli morgonträningen. Håller tummarna för att skrivandet går lika bra imorgon som det gick idag.
 
Nu ska jag försöka hitta en bra film att se, inte allt för lätt ska jag tala om för er. Skulle inte ha något emot en riktigt sorglig såhär dagarna innan tjejveckan då man är extra känslig. Bra att få ut det på en film istället för något annat.
 
Här bor jag och stortrivs gör jag också!
 

Kommentarer

Postat av: Chrissan

Publicerad 2014-01-13 21:03:31

Ser supermysigt ut!

Svar: Ja det är det verkligen! :)
Ida Peterson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela