petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Dunkande hjärtan klockan kvart över fem

Publicerad 2014-01-11 21:50:12 i Allmänt

Gårdagen blev en kort historia. Supertaggade tjejer resulterade i en bra förfest och en mindre bra utgång. Eller ingen utgång alls för min del. Dessutom fick jag för mig att jag hade tappat bort mitt bankomatkort. Såklart ringde jag och spärrade kortet mitt i natten. När jag sedan sätter ner handen i min jackficka på BK kom självklart mitt bankomatkort upp. Jag i världens största nötskal..
 
Det var i alla fall en del trevliga stunder med kvällen så den var inte helt förgäves. Idag har jag varit riktigt seg. Sov en stund på dagen och sedan tog jag en promenad i världens mysigaste område. Efter det skottade jag våran tomt och sedan kom Sofia över på en kaffe och en massa prat, guldvärt! Imorgon ska jag börja skriva på mitt paper och på kvällen blir det cirkelgym, lagom skön söndag.
 
Det ska bli spännande att se hur det går att vara utan kort. Jag blev överlycklig när jag hittade en tjuga i väskan. Jag köpte med mig mandlar hem från min promenad och kände mig som en tolvåring som skulle köpa lördagsgodis med sin veckopeng. Salt dagen efter är ju ett måste!
 
Lite bilder från kvällen
 
 
 
Olga får sätta punkt för gårdagen. Nu tänkte jag faktiskt lägga mig och sova. Förhoppningsvis är jag pigg och skrivsugen imorgon då.
Hej så länge!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela