petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

En vacker dag

Publicerad 2014-01-03 23:10:25 i Allmänt

Ska jag äga en sådan här.. Alltså kärlek till väskor är något speciellt. Värsta med mig är att jag inte kan släppa något när jag väl har fastnat för en ska jag tycker om, speciellt inte väskor. Jag har egentligen råd men man kanske ska tänka på framtid och flytt. Fast hittills har det alltid löst sig genom mina 20 år, varför skulle det inte göra det nu? Hm.. Oklart det här men det känns som en nyförälskelse. Inte det att jag tröttnat på mr Hamilton. Tvärtom. Han blir bara snyggare med tiden.

Flytt imorgon, ny milstolpe i livet, ny väska? Nej slutdiskuterat för ikväll. Jag får se hur det blir när jag får tillbaka tentan och så vidare..

Den dagen jag träffar en kille och känner samma sak när jag tittar på honom som när jag tittar på min Hamilton kommer jag aldrig att släppa honom. Då vet jag att jag verkligen är kär. Fördelen är att han förhoppningsvis inte kostar lika mycket. Nackdelen är att han inte kommer kunna sitta på min arm och förgylla min dag. Dags att sova när man börjar jämföra killar med väskor...

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela