petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Eskilstuna

Publicerad 2014-01-19 10:18:51 i Allmänt

Det blev en kort men bra hemvistelse. Tåget var framme i tid vilket innebar att jag hann köra lunchgriten. Det var kul såklart men kroppen var en aning sliten. Efter griten köpte Amanda och jag med oss subway och gick hem till henne. Vi konstaterade att ingen av oss har ätit det sedan vi var i Australien och kände därför att det var på tiden. Junken kom till Amanda och det blev en hel del prat. Därefter blev det ett  attackpass där även mamma dök upp och sedan hem till borsökna där tacosen stod uppdukad. Kvällen blev en enda stor ätarkväll. Det resulterade i att jag somnade i fosterställning med kramp i magen. Nackdelen med att inte äta godis och sådant så ofta är att när man väl gör det protesterar magen DIREKT. Fast ibland kan det ändå vara värt det..
 
Dagen efter kollade vi lite på fotboll och sedan blev det en snabb fika hos moster innan det var dags att sätta sig på tåget hem igen. Självklart gick inte resan felfritt utan det var försening i Arboga. Det är så kul att sitta och tjuvlyssna när folk ringer sina nära som ska hämta dem från stationen. "ja jag är ju inte förvånad direkt" "jävla sj" "likadant varje vinter" "såklart är tåget försenat". Jag däremot som varken hade skjuts som väntade eller en tid att passa kunde inte låta bli att le lite ändå när jag hörde dessa upprepande meningar. 
 
Idag är det tvätt- och städdag. Ikväll har jag bokat in mig på IW och cirkelgym. Men först och främst ska jag däremot läsa igenom mitt paper en sista gång. Imorgon börjar idrottskursen, måste erkänna att det börjar pirra lite i magen. Jag känner ingen som ska gå den kursen och jag vet inte ens hur man hittar dit vi ska vara. Samtidigt är jag väldigt förväntansfull. 
 
Nästan ett år sedan vi åt subway fast då i Australien:
 
Att något så gott kan få en att må så dåligt..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela