petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

I Love it

Publicerad 2014-01-07 18:47:53 i Allmänt

Känslan av att kunna ta sig till universitetet på sju min istället för 70 min är ganska otrolig. Seminariet gick dock inte så bra. Man tror alltid att man har föreberett sig tillräckligt tills man kommer dit och känner sig som ett stort frågetecken. Dessutom fick vi veta att det var många som inte hade klarat tentan. Så nu har jag anmält mig till omtentan, lika bra liksom.
 
Efter seminariet åkte jag hem och bytte om för ett träningspass. Det var nästan skönare idag då det inte var så mycket folk. Jag hade tänkt gått på drop in- cirkelfys också. Dock blev jag så frusen så jag tog en dusch, sedan pluggade jag och lagade mat utan att kolla klockan. Vips så var klockan över fem och då kände jag inte för att åka dit då det med största säkerhet skulle vara fullbokat.
 
På tal om matlådor är jag riktigt stolt över mig. Jag lagade en kålpudding med morötter och lök. Samt en äggvitegratäng med en massa godsaker i. Tyvärr har jag så få matlådor så det blev inga riktiga portioner utan jag fick ösa i så mycket som det bara fick plats i varje. Resultatet blev så bra  så det jag egentligen skulle äta idag får vänta till imorgon. Summan av kardemumman, jag behöver inte laga mat mer den här veckan och kan lägga den tiden på massa annat skoj!(plugg..)
 
Nej nu ska jag diska undan det sista och lägga mig och kolla på en film. Nackdelen med att laga mat är att man småäter så mycket vilket resulterar i smått matkoma.
 
Se så fint det blev! :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela