petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

It kinda hit me yesterday That you'll grow up like me someday

Publicerad 2014-01-16 23:33:31 i Allmänt

Träningen gick riktigt bra imorse. Seminariet gick också bättre än förväntat. Jag har lite att fixa med texten men inget jättestort vilket är otroligt skönt! Efter skolan satte jag mig och snackade med min roomie en stund och var lite småstressad för att jag inte hade något inplanerat idag. Att alla var upptagna gjorde inte saken bättre. Jag fick låna lite böcker och la mig i min säng för att läsa. Helt plötsligt vaknar jag upp i chock och det tog ett tag innan jag förstod vart jag var, vilken tid det var och vilken dag det var. När jag kollade mobilen såg jag även att jag hade fått en reservplats på ett IW-pass. En nästan tvåtimmars-tupplur var alltså det som behövdes för att min kväll skulle vara räddad. 
 
Det kändes dock i benen på kvällspasset att passet imorse gick bra. Herregud vad det brännde i benen. Fast jag gillade verkligen instruktören och musiken, det var inte sista gången jag var på hennes pass! Efter träningen lyxade jag till det med lite gott från willys och slog mig ner i soffan. Sedan dess har jag knappt rört mig. Jag måste lära mig uppskatta sådana här dagar och att gilla att vara med mig själv. Fast det är svårt när man är van vid att antingen jobba, plugga eller åka iväg och träna. 
 
Imorgon bär det av mot Eskilstuna för att hämta mitt kort och umgås med familjen. Om jag har riktigt tur så håller tåget sin angivna tid och jag hinner köra lunchgrit, skulle verkligen vara drömmen. Hoppas hoppas!! 
 
Såhär söt kan man vara när man har sovit middag och är lagom frusen samt en aning borta i skallen! 
 
Längtar tills jag får krama mini! <3 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela