petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnen

Publicerad 2014-01-15 11:08:34 i Allmänt

Igår tog jag mig i kragen och begav mig ner mot stan för att besöka Nordea. Det visade sig att kortet skickas till Eskilstuna men jag kunde ta ut pengar. Av den anledningen kan det bli en hemresa på fredag för att hämta kortet. Även om jag inte är speciellt sugen på att ta tåget och hela den biten skulle det vara gott med tacos och lite familjemys. 
 
Efter min promenad in mot stan blev jag sugen på varm grönsakssoppa. Sagt och gjort blev det storkok med ett mycket gott resultat. Billigt också om man ska se det från en students synvinkel. Sedan skrev jag klart mitt paper och drog iväg på ett skivstångs-intervallpass. Det var då jag kom ner på jorden igen efter att ha varit högt upp bland molnen de senaste veckorna. 70 min skivstångs-intervall, jag vet inte vad det säger er? Mig säger det att du i princip ska spy efteråt och du ska gå därifrån med så mycket endorfiner att det skulle fylla ett helt klassrum. Jag tror inte ens mina endorfiner fyllde en garderob. För det första hann man inte anpassa vikterna efter musklerna utan de körde bara på i ett svep. Jag som lassade på för ben första låten missade en massa repititioner då det är omöjligt att ha samma vikt på till exempel axlar. Eller i alla fall för mig eftersom att mina ben är betydligt starkare. Intervallerna var det enda som föll mig i smaken. När det hade gått en timme var passet slut och sen var det 10 minuters avslappning. TIO MINUTER! Nej igår saknade jag då mina les mills-pass. Men jag antar att jag kommer lära mig gilla de här passen också. 
 
Nej nu ska jag kolla igenom mitt paper en sista gång och börja fixa mig. Jag ska iväg och umgås med Emma. Det är oklart än så länge om vi ska till Marieberg eller in till stan. 
 
Hej så länge!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela